Prije flundra nego bilo kaj. Tak se osjecam bezveze,cice me bole ,svaki cas provjerava dolje jesm dobila jer stalno imam osjecaj da nekaj curi iz mene. Glava me boli...sve upucuje na m..
Sent from my ST26i using Tapatalk
I po mojoj racunici ak je lh bila pozitivna 22 dc trebala bi dobit oko 19.6. Kaj ne?
Spava mi se ne izdrzivo! Ubija me posao od 8-20
Nivesa, lijep ti je avatar.S posla?
A što se tiče datuma, trebala bi NE dobiti 19.6. Moooožda....![]()
Haha Sreco,da bar ne dobijem. Da s posla,moj rukice slagalenadam se da vam je malo mojih cveteka uljepsalo dan
Sjedim na stolcu i razmisljam kak bi samo malo drjemnula...
I ja....Spava mi se, ali ne znam dal bih uspjela zaspati... Popila sam drugu kavurinu i bila je gorka jer nisam stavila dovoljno šećera, a bila sam lijena staviti još... K tome, moram smanjiti unos šećera, tako da mi se gljivice opet ne razbuktaju. Fungicid koji primjenjujem mi je pomogao... Živio Canesten!
![]()
lijepo si složila buketić..baš za ovaj lijep dan!!!!!!!!!
ja se naradila kao da me neće bit tri mjeseca,a ne tri tjedna...sad odmaram i mislim da ću si napraviti
...ako je tko za..slobodno mi se pridružite!
žužy-neka bude jakooooooooo uspješno pokrivanje tvojih dana!!!!!!
Jel bi taj osjecaj da mi curi m a nema je trebao bit dobar ili los???
I da,i ja pijem kavicu u nadi da necu dobit m
I ja si tak mislim....ma..
ali...uvijek postoji taj"ali"...
sjećam se da je meni u prvoj taj "osjećaj"bio baš onih dana kad sam trebala dobit(i jesam,2-3 dana,ali malo točkasto krvarenje,švrljajući po rodi,i zahvaljujući njoj sam naučila da je to implatacijsko)...a dan prije nego sam napravila testić(znači dobrih 15 dana mi je kasnila,što ja uopće nisam ni povezivala s t.jer sam imala stresan poslovni,i obiteljski period,a k tome i bile su ubitačne vrućine) tako me bolilo da sam mislila eto ga na...sad će bit potop(i nateglila sam se ko magarac taj cijeli dan)...a sljedeći dan + odmah u sekundi...
....moj prvi plus u životu..nakon dva dana sam ga ponovila,bilo me tako strah da se neće ponovit...
...zato draga moja..kako kažu ostale cure"smatraj se trudnom dok god ne dođe![]()
Haha,pokusat cu al eto, ja sam pesimist poucena zivotnim iskustvom.
Iako je i mene moj prvi + sokirao...kasnila je,ali za mene ti nije biilo nista cudno jer nikad skoro nije a vrijeme pa ....cice su me bolile a sam bila ziher da cu dobit svaki cas. A posto sam radila vani na zimi i smrzavala se na -10 do -15 mislila sam da je od toga sve poremeceno,mmmi je par puta reko ti si t ,stalno imas cudne zelje i cice su ti narasle,a ja sam mu govorila da je lud. Sestra me nagovorila da napravim test,jos sam joj reka joj kolko love sam na to bacila vec sam auto mogla kupit,i ovo mi je zadnji test koji sam napravila u zivotu! Ujutro kad sam vidjela da s pojavila i druga linija iste sekunde, bila sam u tolkom soku da sam zbrisala iz stana na posao prije nego se moj dragi probudio i tek kasnije sam ga nazvala da mu kazem! Haha koji smjeh! Jooj da mi se vratit u to vrjeme srece
nivesa, ja mislim da je vrijeme za test!
Mislis? A bojim se tog minusa.
Bubekica to je po tvojoj slobodnoj procjeni ili?mislim,Lh mi je bila poz na 22 dc
Dan i puse svimanista ne znam, ali sad me u sred predavanja pomotalo, zabolio me trbuh da sam se skoro rasplakala....ja u wc, a ono...zlo i naopako! Srećice, piši sutra 1DC
![]()
Sandra sve mi se cini da i ja idem tvojim stopama...
curke, danas mi je 2. dan ciklusa i radila sam progesteron i trebala sam početi sa pikanjem u 17h, ali progesteron mi je povišen i nisam mogla početi sa pikanjem, ujutro idem kod svog dr. na uzv i da vidim šta je u pitanju, je li se ijednoj to desilo, hoću li moći početi s pikanjem sutra kada bi bili ponovni nalazi ok.
Lady krivo odbrojavanje
U prvoj trudnoci sam imala toliko neredovit ciklus da je pravo cudo da smo pogodili plodne dane. Sad su mi skroz redovne na 31d. Kasni dan, dva testa negativna, mislila sam da ce drugi od 10mLU pokazati +.Simptome niti me brojim jer bi po tom svaki mjesec bila trudna. Ako je implatacijsko bilo pred 10 dana ima li sanse jos uvijek za +?
Nivesa, kakva je situacija? Kod proslog plusica par dana prije nego sto je trebala doc menga osjecala sam da cu ju svaki cas dobi. To je bio dobar znak, nadam se da ce bit i tebi. Ja sam zagovornik ne raditi test, od plusica ne mozes pobjec ako se mrvica primila, a raditi ranije i suocit se s jos jednim minusom, pa opet se nadat, pa dolazak djavolice...uf, ja sam sebi rekla da necu vise tako.
Meni za vikend bila ovulacija...sada slijedi tezi dio..osluskivati tijelo, umisliti simptome...nadati se, strahovati. Uf! Ne moram ni pricat da vec osjecam "grceve i napuhanost". Mos mislit, a do implantacije jos nije doslo. Kuku lele meni samoj sa sobom.
Sandra, zao mi je. Drz se!
Tigric, jooj slatke mucnine.
Ostalim drugaricama koje osluskuju simptome, ajmooo neki plusic skoro, uz Nivesin naravno![]()
Jos nije stigla vjestica![]()
Nadam se da ce mi ti osjecaji da cu svaki cas procurit bit pozitivni kao i kod tebe aliana... Jedino kaj imam iscjedak vodenkast malo jaci. Tog inace nema kod mene,pred m je onaj bjeli ful gusti..nezz..svi ostali simptomi pms-t su tu..cice pritisak dole ne znam
Cuj, treba jos malo pricekat, ovisi koliko ti traje lutealna faza. Meni traje skolski 14 dana, tak ak je i kod tebe tako, a ovulacija je bila 22 dan, treba jos prezivjet do 36 dpo. Vidim da su na 34 pa nisi daleko
Drzim fige! Javljaj!
Necu te nabrijavat da je to to, ali blizu si toga![]()
Kavicaaaaa!
Još danas i na GO! Jedva čekam da se maknem iz ove ludare.
jutro svima a specijalno nivesi,mogu misliti kako to je. To čekanje ubi čovjeka više nego neznam kakav fizički posao.
Ja već dva dana nemogu dignuti tlak izbad 90/60,ubi me spavanje!
Jutro!
Sandra, grlim te... Žao mi je zbog M....
Nivesa, strpi se još maloooooo... Kako bih rado voljela da te iznenadi +!!! Ajde, barem ti sad nije toliko vruće na poslu kao prošli tjedan...I do kad ćeš raditi od 8-20?! Ima li tome kraja?
Evo, ja uživam u svojim osjetljivim bradavicama.Nije nešto, ali ne svjedočim svaki mjesec tomu. Ha, nešto novo, svaki mjesec nešto novo...
![]()
Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mene od nedjelje pere cjelodnevna mučnina, onak tupa i dosadna, na momente se javlja i žgaravica.
Samo se žalim, znam da nema veze sa simptomima![]()
Test-mozda jos ima nade...ah sama sebe zavaravam
Sreco radim sama ,mislim za sebe,a nemam izbora nego ovak jer necu zaposlit nekoga pa da ga nemam s cim platit to bi bilo podlo od mene...muka mi je cim se sjetim da ne znam do kad tako...posla sve manje a ja sve umornija..
mozd mi test pokaze + za koji dan pa cu onda prestat toliko radit... onda bi zatvorila i na cuvanje trudnoce...
Cekat cu sad jos dva dana pa ak ne dode ,a nadam se da nece, otic kod dr ili po jos jedan test
Nivesa, pa nisam znala da ćeš jutros praviti test. Žao mi je........Nije još kasno...
Nisam ni ja znala dok se nisam probudila![]()
lista za 18.06.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Drage moje hvala na podrsci! Ne znam sto je, noćas i jutros nista na ulosku, al sad odljev... Imala sam kraće cikluse dok sam bila na VV u MPO, al vec 1,5 god. su 26-29 dana.. Stvarno me sokiralo, jer nisam imala ama bas nikakve simptome da se kucka približava!
Eto...nekad i kucka dode bez simptoma...
Evo ja danas samo kukam, križa me rasturaju da jedva hodam i bol mi se širi u kukove.
Sandra ovo je stvarno koma.
Nivesa![]()
Ma danas kad sam ujutro zapalia doslo mi ke onak zlo,al ne od prvog nego od zadnjeg dima???? Mm me odma pomazio po trbuhu,veli ak se tebi cigareta zgadila mozda je na putua ja sva sretna! Al kasnije nista,sve normalno...cak mi i kava pase sto u prvoj t nije bio slucaj
Sreco za nas koje prodemo 25 dc skoro svaki mj moras izmislit neku novu bojuBar pinki ili florescentno narancastu
![]()
Hej...
Sve neke bljakić vijesti...
nivesa,žao mi je zbog minusa..al dok kučka ne dojde,znaš i sama.
Sandra,uh bome je uranila...ova lutealna ti je trajala kolko,desetak dana?
Sendam hug..