Prvi puta cujem za Napro. Bas sam sad istrazila. Zvuci super i blizu su mi klinike jer zivim u S. Irskoj. Jedini je problem sto ga ne pokriva NHS
Hvala ti na ovom linku. Muz i ja cemo prvo u fertility clinic da nam postave dijagnozu, pa se onda mozemo baciti na Napro. Nama ionako IVF ne bi pomogao jer ja zatrudnim gotovo svaki ciklus. Porod sa kceri mi je bio jaaako dug i tezak. Nisam imala cijelu trudnocu niti jednu striju, a cura me toliko ludjacki ritala za vrijeme poroda da mi je trbuh nakon njega bio prepun strija. Cak si razmisljam da mi se nije maternica ostetila za vrijeme poroda pa ne moze vise zadrzati bebu. Znam da zvuci glupo i priznajem, nemam pojma o medicini, ali, to su neka moja razmisljanja...

Citiraj techna prvotno napisa Vidi poruku
A da li kod vas ima Napro? Oni su jako popularni u Irskoj, a ne znam kako je s tim u UK?
Imaju jako puno dobrih iskustava sa ponavljajućim pobačajima (i idiopatima).
Ja se liječim u Galwayskoj klinici.
Osobno sam upoznala dosta žena koje su imale uspjeha kod njih nakon dugo pokušavanje drugdje i neuspjelih IVF-ova.

evo tu ti je jedan forum na kojem žene pričaju o svojim iskustvima:

http://www.weddingsonline.ie/discuss...o-t184668.HTML

mada je kod tebe možda stvarno to sve splet okolnosti i uspijete bez nekih daljnjih pretraga