Quote Originally Posted by bubekica View Post
YM,
obzirom na 3 biokemijska, preporucam ti da ucinis trombofilijske i imunoloske pretrage, popis imas na pdf-u potpomognuta, tema imunoloske pretrage.
Nadam se da necu nikoga uvrijediti, ali Napro je skupo placanje otkrivanja tople vode. Svaki dobar socijalni ginekolog moze ponuditi ono sto nude pruzatelji Napro usluge, ali na teret HzZO-a. Ne znam naravno kakva je situacija u Irskoj i UK, mozda za Vas Napro i je dobra opcija (iako se meni ne svidjaju jer su pod okriljem crkve), ali govorim za cure iz Hrv.
Jesi li bila kod njih ili odakle ti informacije o njima?
Napro je jedna od mnogobrojnih fertility klinika, a kao i sve druge fertility klinike ima svoje specifičnostima u lijećenju.
Na linku koji sam stavila, ali i mnogim drugima se vidi da se tisuće žena lijeći kod njih,
mnoge od njih uspješno (neke naravno i ne), mnoge nakon što MPO stručnjaci nisu našli korijen njihova problema,
nego su ih bez toga furali po postupcima. Osobno znam dosta slučajeva koji su bili uspješni kod Napro.
Njihove metode lijećenja su povezane sa novim trendovima u liječenju nekih drugih
kroničnih i autoimunih bolesti.
A što se skupoće tiće, koliko vidim žene koje idu u MPO ionako sve više koriste različite vitamine i pripravke i kad bi se sve to zbrojilo
nikako ne dostižu cijenu lijekova koje koristi Napro.
A i u HR već ima dosta ginića i MPO-ovaca i to onih renomiranih koji surađuju s njima.