Ma znam,to je samo sala na moj racun. Jer se tak pinki danas osjecam![]()
Mislila na nas koje prodemo 35 dc
Ne znam zasto sam danas sva sretna. Bas onak, iznutra, radosna,nemam bas neki preveliki razlog za to...al eto za sad je tak![]()
Nivesa, bravo za hepi osjećaj!I ja sam takva... Osjećam mir. Sva sam usporena... Ne da mi se ništa, ali sretna sam iznutra...
Bradavice i dalje osjetljive, možda sam zato i ja hepi...Možeš mi se pridružiti pišanju testića u ponedjeljak.
![]()
A jeste znale da jajna stanica ispusta"miris" ljubicice i na taj nacin privlaci decke
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Em poljubičasti,em miriši na ljubičice...sve nešto girli s tom našom gospodičnom!![]()
...potpisujem...
meni su samo cice rasle...bujale...a još ja kupim jedva kupaći br.2...jedva su stale...i meni je moj odmah rekao"hm..nešto se čudno događa s tvojim cickama",hahaha..
a teta koja me viđa samo po ljeti kad dođe na more kaže"ili ima nešto novo ili si se malo popunila?",,a ja njoj"ovo drugo je sigurno 101%"..
kad ono žena bila u pravu...
Po mirisu koji daje za vrjeme m covjek bi rekao da je ta ljubicica strunula!hahaha
Sreco mislim da ja necu izdrzat do ponedjeljka! Hehe
Last edited by nivesa; 18.06.2014 at 13:53.
34dc
Inače budu 32 pa sam kasni 2 dana, već 3 test negativanŠto kažete, ima li šanse?
a mene ste nagovarale...
...ajde srećice...nivesa i ti ponovo za koji dan,možda već danas/sutra/prekosutra...
Dakle,ja cu otic u ljekarnicu i teticu trazit pis- pis trakicu! Ujutro ak nema kucke ja pisam!
Buba, i mene su nagovarale... I pišnem prošli mj. na 11 DPO, ma mislim stvarno... Ah... Žužy, da te čekam tjedan dana? Onda će mi kasniti i dokazano sam T.![]()
Btw, volim pisati Buba.
Proooooooooooooduženi vikend!!!!!!
A da, rade ja u ljekarnicu po onaj od 15 kn pa imam dva hahaha
buketić je prekrasan!!!!!!!!!!!
u dm-u koštaju od 29,kn (onaj s trakicama,i kao štapić cb),a ima i intim plus koji je 50 i neku kunu..a onda i digitalni cb koji stoji oko 80 kn..sve ja vidjela i isprobala..ali istina u ljekarnama su jeftiniji...cb obični je 26 kn,a u dm-29,99(uh što mrzim taj 99 na svakom proizvodu)...
...one koje idu na produženi vikend-UŽIVAJTE!!!!!!
ja ću malo odmarati,pa malo raditi i onda GO!!!!!!!!!!!!!
JESSSSSSSSSSSS....tralalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ........
Sandra, hajdmo sad ispočetka u nove radne pobjede,
nivesa, još nije sve gotovo, dok nije gotovo,
žužy, nivesa, u svezi kupovine testova,
ja sam u fazi da ih niti ne pomišljam kupovati
sanjam o danu kad ću 45 d.c. bez M samo otići giniću,
a on će mi ko u dobra stara vremena reći: čestitam, trudni ste!
samo se izživciram sa tim testovima,
kad sam bila T, test sam napravila kad mi je M kasnila 2 tjedna, do tada sam
strpljivo čekala (i mislila si: "ma nije moguće, ma nije valjda"),
ali to je bilo neko drugo vrijeme (nisam bila na forumu)
Ja cu na buketice stavit takve cjene!
Sutra pisanjeSreco najavljujem ti na vrjeme!!!
nivesa,nek je ovaj testić sretniji!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Nivesa, držim fige na najjače! Sreco i tebi... ma sto ja to nabrajam, svima ~~~~~~~~ da van ovo ljeto bude plodno!!! i da sve vrvi plusicima! Ja ovaj vikend odlazim na teren i ovaj mjesec cemo preskočiti O...al možda i bolje da se malo ne nadam!
Tnx cure! Sa vama je sve nekak lakse! :cool:![]()
Ili da pricekam koji dan? Ili ne? Ma ja bi najrade odmah!
cijeli dan sam happy!?!? Zakaj nemam pojma! Cak me sad vec toga strah! Haha
Nivesa-sretno sutra.....vibramo p.s.nakon sto sam ocistila cijelu kucu od vrha do dna...popila jednu zuju ...nikako docekat ponoc....kao da cekam novu godinu...spava mi se...zijevvvv...a vani tek pocinje ludilo...
Bubica tnx! A i ak bude neg ja ne odustajem dok se ne dokaze suprotno!![]()
A kaj se tice docekavec se vidim stisnutu kraj muza i drjemam dok on skace i budi me!
Hahaha...moj je vani s deckima..tako da nema stresnih uzbudjenih grimasa i vikanja...izborila sam se za svoj mir u kuci...dok za onaj vanjski moram dobro zatvorit prozore ...ipak cu mislim u carstvo snova i prije doceka...ionako cu cut kad damo gol