Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
Jutro!

Techna, oprosti što sam ti uzela jedan dan ciklusa! Znaš da nije bila namjera.....

Maminaljubav, dobrodošla kod nas! Evo, od danas si kod nas na listi, i ne samo to, odmah si visoooko gore! Kako se osjećaš?

Hello Kitty, gdje si nam ti?

U četvrtak stojimo svo troje u ljekarni, a ispred nas četvero ljudi i neposredno prije mene neka cura. Govori teta u ljekarni: "Neka dođe trunica." Gleda cura ispred mene svoj trbuh, govori: "Ma neee..." Gledam tetu i pitam je: "Ma šta ja?!" Ona: "Pa da." Uglavnom, poslije se minutu ispričavala, zajedno s drugom tetom (koja mi je neki dan prodala vaginalete koje ne ometaju začeće i trudnoću!) i veli baš ta druga:" Pa bilo bi lijepo da je trudna." A ljudi u ljekarni su imali šou....

Opravdanje je bilo da sam imala tako neko držanje, imala sam dječju torbu-patku naslonjenu na trbuh, ruke preko trbuha i TUNIKU. A ispod se stvarno vidi moj ne baš ravni trbuh, a i jaaaako mi se piškilo...

Bradavice su i dalje osjetljive, no manje. Trbuh me nije zabolio niti jednom.
Hvala draga,mislim da sam sutra opet na dnu malo sukrivce u iscjetku i bol u trbuhu bas kao kad dobiješ.