pozdrav svima..i onima u akciji,i bez akcije..i vješticom!!!
vjerovali ili ne..ja sam imala noćne more,od ovih silnih fm...san ima dva dijela(nakon prvog išla sam na pipi)...a kreće ovako:čekam kod dr.na fm...red predugačak...mislim ja..odoh se malo prošetat,pa se vratit..i nakon 15 min došla..a ono sve već gotovo i dr.nema,pa nema..tražim ja njega,sestru,bilo koga...na jedvite jade nađem dr.koji mi kaže .."hm,malo sam u gužvi,ali ajde vratite se za 10 min,pa ćemo nešto smislit,a ako ne dođite sutra ujutro"..a ja njemu"ne mogu čekat do sutra,moram znat da li je folikul pukao i da je ona inekcija imala učinka..nema sutra"..vrištim ja...složi se on,da je ipak red da me pogleda,ali malo kasnije...
e tu sam morala na pipi...
nastavak...tražim ja dr. ponovo bilo koga,i nađem sestru i sve joj kažem,da me čeka..i blabla..."odite u kabinu i sobu br.2" kaže ona meni...to vam je tamo odmah...i tražim ,ko luda,nema sobe...neđem neku drugu sestru,ona kaže"ma evo,to vam je tu odmah desno"..ponovo,lunjam,ko muha bez glave..pa si mislim,da li sam stvarno toliko glupa da ne znam nać sobu ili što???..a hodnik ko kockarnica(ne znam zašto je i na katu bila)...ali niggdje moje sobe...luda,plačem,treba mi soba,moram vidjeti da li mi je bila ovulacija...
...i ne nađem je...od silne muke,probudila sam mog,onako još snena i govorim mu"probudi se molit te,ne mogu naći sobu br.2"...on u čudu i umro skoro od smijeha...
ah..meni baš i nije bilo do smijeha,toliko sam valjda opterećena time,da moja podsvjest radi 100 na sat..
moram dr.ispričat san,vjerujem da će i on past sa stolice,hahaha

..stork-uživaj na moru!!!!!!
srećice i nivesa-dobar vam je plan...i ja ga pod hitno moram mijenjat jer ovo više nije normalno...gore nego da sam na robiji...zar je tako teško napravit dijete???????