-

drage moje cure dobar vam dan...nakon malo duže pauze od mene...
još uvijek sam na go....brojim još sitno-do pon...a onda sve ispočetka...
...znam da vas sigurno zanima moja muka s ovulacijom,jajnikom,,i hvala što me se sjetite i spominjete..ovako,reć ću samo ukratko-do 21 dc sam bila skoro svaki drugi dan na fm...nikad tako dugo,i nikad se nismo više sex.nego ovaj mjesec..ispočetka je bilo sve opušteno,laganini,,,,e kako je vrijeme odmicalo,a folikul sve veći i veći(čak sam dobila štopericu 16 dc )...nama je sve manje bilo zabavno to "raditi jer možda će sad o..možda sutra...)...19 dc imala sam 32mm sa nešto i rekao dr"mislim da ovaj mj.ne možemo reć da je bila o,a ako i bude neće biti kvalitetna..dešava se...ja koma...ono kako pa uvijek imam o,a baš sam i vama rekla da je odmah 9 dc moje tijelo podivljalo i igralo nogomet s jajnicima(a da,na 11 dc vidjela sam predivan okrugli,veliki folikul..ono savršenstvo,tako mi je i rekao na pregledu)..e i zadnji dan fm,znači na 21 dc..moja dr. mpo je rekla(a prisutan je bio i dr.od prijašnjih pregleda)-34mm x nešto...vidi se cista žutog tijela,a dr.kaže njoj"ma još nije bila o,treba svaki čas puknuti"..ona ga gleda,i kaže...nije baš tako...vidi se žuto tijelo..znači cista žutog tijela je..
...e sad,na nama je da čekamo...za otprilike tjedan dana bi trebala doć m(po njenoj računici.što znači da bi mi kasnila 7 dana)..ako sam nestrpljiva da napravim tetsić,24.7 betu..
...od simptoma nema niš..osim što idem već par dana stalno pipi u toku noći...cice-ono ko u curice,dvije točke(malo punije)...neurozna do zla boga,jer sam imala velika očekivanja od ovog ciklusa...temp.sam onako iz fore mjerila par dana-ko zmija,...ništa,po tome o nije ni bilo,jer bi barem pokazivao više od 36.4,što pokazuje već danima...a i osjećam dole onaj bljakast osjećaj...
malo sam se raspisala,ali nadam se da ćete mi oprostiti,ipak me nije bilo dva tjedna ...a sad se moram vratit na stare vaše postove da vidim što ima s vama...
držte mi se i dalje hrabre,lijepe i vesele!!!!!!!!!!!1
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma