Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1132

Tema: Odbrojavanje 6/14.....................by tigrić!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    ja po cicama nista vise ne znam tako da ne znam sta bi ti savjetovala... pocnu me bolit jako jako rano, 10-15.d.c. i tako skroz do kraja ciklusa (koji je ono 40tak dana) bas se namucim s njima al ja sam poseban slucaj...

mozda ti je O bila prije tog 19.d.c. kad si pocela lh? mozda je ta bol nagovjestaj neceg dobrog?
    Moji ciklusi su isto od 29 do 40 dana. Sumnjam da su nagovjestaj neceg dobrog. Pocela sam 19 dc,al sam od ovog ciklusa odustala jer sam se posvadala s muzem....dva dana prije 1 godisnjice.Divota...najrade bi otisla na Mars!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Moji ciklusi su isto od 29 do 40 dana. Sumnjam da su nagovjestaj neceg dobrog. Pocela sam 19 dc,al sam od ovog ciklusa odustala jer sam se posvadala s muzem....dva dana prije 1 godisnjice.Divota...najrade bi otisla na Mars!
    znas sta ljudi kazu... kad odustanes, onda te iznenadi... ne bi voljela budit laznu nadu, ali ako postoji sansa, najbolje provjeri pa ces bit sigurna i znat na cemu si....
    a sto se muza i svadje tice, normalno je sve to, samo se nemoj dat obeshrabrit

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •