Jutro curke!
Zuzy, zao mi je full, saljem ti bezbroj!! I svim novim curama zelim dobrodoslicu i da se sto prije preselite na trbusasti podforum
A ja se pak ne mogu nacudit sto se sve zbilo u zadnjih 3 dana. Krenulo je u petak rano ujutro, probudila sam se sa nekim cudnim feelingom odem na wc i vidim krenuo spotting. I onako pospana psujem i vracam se u krevet. Spotting se nastavio cijeli dan.- ja mrzvoljna- al navecer i se sve povuce .. napravim test, ispadne nevazeci. Drugo jutro napravim test i pojavi se jedva vidljiva crta. Ja u soku, dodje mi da vristim jer jos uvijek ne znam na cemu sam. Spotting se vrati, pa sad opet cekam da krene M, al na kraju dana sve se smiri. Jutros se probudim i pisnem clearblue i pojavi se plus ko kuca.
Jednostavno ne mogu vjerovat! Sva sam u transu. Evo jednostavno sva sam van sebe, ne znam jel bi plakala, skakala od srece ili se sakrila u neku rupu i cekla da mi neko kaze da je sve ovo cista sala...

!! I svim novim curama zelim dobrodoslicu i da se sto prije preselite na trbusasti podforum 
Odgovori s citatom