Mami i Kudri sto se tice ovih proizvoda fakat je jednostavno, lubrikant je na bazi nekih minerala koji pomazu plivacima da stignu tam di trebaju. Treba se staviti oko 10 min prije keksa i to je to. E sad posto meni obicno sve izleti van cim se malo mrdnem poslije (a iako sam citala o tome tone clanaka da to uopce nema veze i da se u pravilu mozes odmah dici i setat jer da su plivaci obicno vec stigli na svoje odrediste) ja sam se ipak odlucila na soft cups. To su jednokratne mentrualne casice koje se stave odma poslije odnosa i mozes ih nosit do 12 h poslije. Ima na googlu sve samo si upisite Conceive Plus i Soft cups. Ja sam ih narucila na Amazonu i brzo su mi stigle tu u Fra.
Zuzy jel mogu pricekat jos nekih tjedan dana da odem u Zg na pregled, il to nema veze.. Jos me frka da cu se probudit jedan dan i skuzit da mozda nisam trudna.. Mozda je i to razlog zasto non stop piskim na testove
Sreco tak sam se i ja mucila s LH trakicama (ovim jeftinijim verzijama i onim iz ljekarne) na kraju sam poludila i kupila digitalni.. jedino me onda bilo frka da ih necu imat dovoljno jer mi se O pomaknula. ugl, ispucala sam svih 10 a tek zadnji test mi je pokazao smajlic.. Al brijem da je mjerenje bazalne puno pouzdanije samo moras bit uporan.