Citiraj anasti prvotno napisa Vidi poruku
nema problema, ako te još što zanima pitaj, mi smo bili pretprošle godine na kantridi na kirurgiji gdje ćete i vi biti.
brzo će to proć, u biti je nagora faza ovo gladovanje prije op, ali tvoj će biti već stariji nego je moj bio kad se operirao, pa će to lakše podnijeti.
mame se tuširaju u drugoj zgradi, prošvercaj si nešto za jesti ili nek ti donesu, jer se može dogoditi da ne stigneš na ručak/večeru pa da ostaneš gladna, sestre u pravilu kažu da dijete nahraniš tako da ti zaspe oko ručka da možeš otići jesti, ali svi mi znamo da se spavanje zna poremetiti, pogotovo u novoj sredini. ja sam npr. samo dvaput išla jesti jer se nisam usudila ostavljati maloga samog. tako da, ponesi bilo što za svaki slučaj.
Nadam se da neće biti problema, a sto se tiče gladovanja prije OP, moj mali izjelica će to teško podnijeti, jer prva riječ kad je progovorio mu je bila ne mama ili tata nego am, am.Što se mene tiče, ne brinem se zbog jela , snaći ću se već nekako, glavno da mali bude dobro. Ako mi što bude trebalo, muž će mi donijeti. Sad tek shvaćam kako je bilo mojoj mami za vrijeme mojih operacija glave (hidrocefalus).
Zanima me još, koliko traje sam zahvat? Ne znam što će prvo operirati pa bih voljela znati koliko traje operacija kile, a koliko operacija hidrokele.