Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Operacija hidrokele i preponske kile u Rijeci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Moj mali je za op testisa stigao na red tek oko 2 čini mi se, jer se op prije njega odužila. Ako ti je rekla da dođeš na dan op natašte znači da je taj dan op.
    mi smo došli dan ranije,ali nismo iz rijeke pa navodno zato, i jer smo trebali bit puno ranije ujutro na programu.
    ako hoces bit mirna zvrcni za svaki slucaj odjel. Ne sjecam se koji je br centrale..

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj anasti prvotno napisa Vidi poruku
    Moj mali je za op testisa stigao na red tek oko 2 čini mi se, jer se op prije njega odužila. Ako ti je rekla da dođeš na dan op natašte znači da je taj dan op.
    mi smo došli dan ranije,ali nismo iz rijeke pa navodno zato, i jer smo trebali bit puno ranije ujutro na programu.
    ako hoces bit mirna zvrcni za svaki slucaj odjel. Ne sjecam se koji je br centrale..
    Ja sam se i naručila telefonski, tako da imam broj, ali mi je malo sad bed opet zvati da mi objašnjava.
    Vidjet ću kad dođem na pregled kod anesteziologa, pa ću onda pitati, za svaki slučaj, da ne napravim nešto pogrešno. Mene je pitala da li sam iz Rijeke, pa kad sam joj potvrdila, rekla da onda možemo ići doma i doći ujutro na tašte, to me je u stvari i zbunilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •