-
lišće korabice- što s njim?
Dakle, može li se iskoristiti, ili se baca? Naime, kod Severa kupih korabice s puuuuno lišća i sad sam sva u čudu, što s njim? U koš? :?
-
Može se jesti, skuha se kratko u vreloj vodi, 5 minuta. Kao blitva.
-
Mima, puno ti hvala!
-
a kako pripremate korabicu?
-
Meni je fina friška za grickanje, a inače je stavljam u juhu ili kad za bebača kuham razno povrće+žitarice...
-
ja korabicu skuham (i malo lisca) s drugim povrcem, smiksam, dodam mlijeka i rizinih pahuljica
-
Ja Lei kuham u juhi sa drugim povrćem, a nama je ili naribam i zdinstam na malo ulja ili radim tzv. kinpira povrće - mrkvu i korabicu, prvo se poprži na malo sezamovog ulja pa se zalije vodom i kuha kratko a onda doda malo soja sosa. Radila sam nekad i neki čušpajz od korabice ali to nam baš nije bilo fino. Ovu dinstanu na malo ulja sam probala dati i Lei ali nije htjela jesti :/
-
upsss zaboravih da nisam na "dohrani"
za odrasle: korabicu (i lisce) skuham s krumpirom na cuspajz i pred papanje stavim kiselog vrhnja
-
Ja radim juhu. Izdinstam malo luka na ulju, dodam naribane na sitno korabice, peršin list, sol i dolijem vodu. Pred kraj mrvicu mlijeka i ukuham neku sitnu tjesteninu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma