Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Gliste :( - opis nije za gadljive!!!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kasnije kad smo pratili stolicu da vidimo da li je gamad pokrepala, stolica je stvarno imala sluzave dijelove, što inače nema.
    A ova čudesa što si izvukla je dijete imalo u stolici nakon terapije.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Daj analizu na stolicu, možeš i privatno. Šteta da piješ Vermox bezveze.

Dijete je imalo gliste bez ikakvih simptoma svrbeža i slično - jedini simptom je bio osip po cijelom tijelu, kojeg se nismo mogli nikako riješiti i kad vrtim prema nazad curio mu je nos i pomalo suzile oči. Izgledalo je kao da ima laganu respiratornu virozu.
    moj maleni već cca 3 godine ima kao neke prištiće po tijelu, nikakva krema ne pomaže, niti piling od maslinovog ulja što sam po preporuci mu radila. inače nema problema sa stolicom

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Kasnije kad smo pratili stolicu da vidimo da li je gamad pokrepala, stolica je stvarno imala sluzave dijelove, što inače nema.
    A ova čudesa što si izvukla je dijete imalo u stolici nakon terapije.
    a jeste svi imali terapiju ili samo dijete? u stolici nemam crviće. samo neke bijele točkice-jutros sam detaljno pregledala. jedino me mući to što sam izvadila....
    mislim da ću kod proktologa...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj willow_tree prvotno napisa Vidi poruku
    a jeste svi imali terapiju ili samo dijete? u stolici nemam crviće. samo neke bijele točkice-jutros sam detaljno pregledala. jedino me mući to što sam izvadila....
    mislim da ću kod proktologa...
    Terapiju je imalo moje dijete i sva djeca u kući preventivno, a mi odrasli smo se testirali. Nismo imali gliste.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •