Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: autosjedalica i kolica različitog proizvođača

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno autosjedalica i kolica različitog proizvođača

Da čujem malo vaša mišljenja

Namjeravam kupiti Chicco S3 trokolicu jer imamo od šogi njihovu Chicco košaru. Mislila sam kupiti i Chicco autosjedalicu Autofix s postoljem jer ima dobre ocjene na testovima, ali po dućanima vele da ju više ne naručuju, navodno nisu "anatomske" :? Sythesis AS mi se nekak ne sviđa, pa ćemo vjerojatno onda kupiti Maxi Cosi Cabrio...

E sad, koliko vam je bilo važno da autosjedalicu možete namontirati na kolica? Jel stvarno takav bed uspavanu bebu vaditi van iz sjedalice i stavljati u kolica?
    Meni se nekak čini da u autosjedalici ionako ne bi trebala predugo boraviti, tek toliko koliko se mora voziti u autu

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Naše iskustvo: stolicu montirali na kolica 4 puta - doslovno! Od toga samo 2 puta uspješno. Kad kažem uspješno, mislim na to da se nije probudio pri prebacivanju. Kako se meni uvijek činilo da mu je udobnije (i primjerenije) spavati u kolicima, ja sam ga redovno prebacivala - uglavnom se ne bi probudio. Ali pretpostavljam da je to vrlo individualno...
    Pozdrav i ugodna vožnja!

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam sa B imala tu sjedalicu sa postoljem koja idu i na kolica, koristila ju možda dva puta.

Sada ju ne bi koristila ni ta dva puta za šetnje jer mislim da je autosjedalica za vožnju a nikako za šetnju.

Meni je osobno lakše T staviti u autosjedalicu u stanu pa zavezati u auto i isto izvaditi ga sa sjedalicom do stana ili kad idemo kod nekog, a ako idemo u šetnji izvadim ga iz sjedalice i stavim u maramu (kolica).

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Re: autosjedalica i kolica različitog proizvođača

Mi imamo Peg Perego, Pramette i oduševljeni smo s tim kolicima. Autosjedalicu smo na kojica namontirali 4-5 puta, ali nam se to pokazalo poprilično nepraktično. Kako se u Pramette beba može voziti okrenuta prema mami, radi toga ti sjedalica nije potrebna. Kad je napunio 4-5 mjeseci, pa mu je bilo dosadno voziti se dole, a mama je htjela gledati sina dok ga vozi, stavila sam ga u seggiolino, ali se u njemu jako, jako znojio pa smo od toga odustali i koristili ga isključivo za vožnju autom. Zaključak, nije ti bitno, barem iz našeg iskustva!

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Re: autosjedalica i kolica različitog proizvođača

Imamo chiccovu autosjedalicu i kolica. Autosjedalicu na kolica nisam namontirala NIJEDNOM. Meni je to totalno nevažna funkcija, a novorođenčad bi što manje trebale provoditi u tom položaju, dakle - samo u autu radi sigrunosti!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

hvala
    razriješile ste me svake dileme

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

smokvica, ja cu samo odgovoriti na tvoje pitanje a to je da li smijes "montirati" autosjedalicu na kolica drugog prozvodaca - odgovor je NE, osim ako ti u uputama za autosjedalicu pise da to smijes. Osnovni i najveci problem je taj da ako sjedalica i kolica nisu u potpunosti kompatibilne, moze ti se desiti da dok prelazis preko rupe sjedalica sklizne s kolica i da zavrsite s ozbiljnim ozljedama po bebu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je bila savršena, ali tek kada je dijete imalo više od 5 mjeseci

super nam je bilo npr. na izletima i šetnjama kada je bilo ružno vrijeme - pritvorila bih ju kao u školjci (navukla bih gornji dio kolica i gornji dio autocejdalice) - bila je zaštićena od vjetra

ujedno, moja se budila prilikom vađenja iz autosjedalice tako da bih ju pri dolasku u grad prebacila sa sjedalicom imogli smo obaviti ono što smo trebali

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ancice ne brini, nisam ni mislila montirati nekompatibilne autosjedalice i kolica
    Pitala sam se samo hoće li mi ta opcija baš jaaaako nedostajati, a sudeći po vašim iskustvima mislim da neće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •