-
I meni je to često padalo na pamet, dodatna zarada svim svojim raspoloživim "talentima", ali se uglavnom ispostavilo da je neisplativo. Teška su vremena. Ja jesam zaposlena i stvarno volim tu privilegiju, ali isto tako sam u shitty situaciji kao i ti. Pored 2 grada u kojima imamo moguće besplatno stanovanje, mi smo u tuđem gradu mojim zaposlenjem. Podstanari, jedna plaća, dvoje (uskoro) djece, nema perspektive, džabe talenti i trud i sve. K tome stranac u ovoj Bosni, još 3,5 godine do mogućeg traženja dvojnog državljanstva. A ja sam zaposlena u našoj obitelji. Muž završava ove godine faks, a najvjerovatnije za njega ovdje nema posla.
I meni je palo na pamet raditi nešto preko interneta, ali sve je to patka. Mislim da ozbiljnog načina za zaradu nema online. Barem ne ako se sam ideš zaposliti. Sasvim je druga stvar ako te poslodavac zaposli i omogući ti posao od kuće, preko interneta. I ja bih voljela nešto još raditi, NEŠTO.
Ako jeste u Zagrebu i ako JESTE u podstanarstvu, ne bih vam bila u koži. Mi smo bankrotirali tako. Zagreb pojede sve "došlje" kao što smo mi. Ako vam je život dodijelio barem tu sreću da imate neki komadić SVOGA, onda vam ima spasa. Barem toliko da vas ne uzima život na najskupljoj stavci, a to je podstanarstvo.
Voljela bih da imam pametnu riječ ohrabrenja... možda bi nam mogla reći malo više o svojim talentima, o svojoj sposobnosti, radnom iskustvu... Možda kome od nas slučajno padne na pamet neka ideja kako ti pomoći osim iznošenja svojih iskustava. Suosjećam u svakom slučaju, budem pratila i dalje komentare na ovoj temi, mogli bismo se svi ovdje dobro savjetovati. Sto glava je pametnije od jedne!
Piši nam draga o svojim idejama, o onome što bi ti voljela raditi... nikad se ne zna... možda se i ovdje slučajno krije tvoj budući poslodavac!
-
Voljela bih spojiti svoje najveće talente i iskustvo - ples i masaže na jednom mjestu. To je jedino što bih mogla raditi kao sam svoj šef. Volim pisati pa bih o svemu tome i pisala online.
Nedavno sam se počela baviti vrtlarenjem i palo mi je napamet da li bih mogla kad postanem iskusnija, prodavati svoje plodove.
Dakle dalo bi se naslutiti da sam pomalo hedonista
Ali sam isto tako i introvert, umjetnički, no volim ljude i volim pomagati ljudima, ne malo puta sam bila volonter.
Inače sam pri kraju prekvalifikacije za referenta, jer me pomisao na nepregledni niz registratora i razno raznih dopisa čini sretnom i jedva čekam da organiziram i rješim tu hrpu papira. Inače sam svršena osoba za recepciju jer sam izbrusila komunikaciju i vještine u hotelskim wellnessima. Mogla bih i voljela bih raditi uredski posao, no problem ga je dobiti kada se na jedan oglas javi preko 500 do 1000 ljudi.
zekana, hvala bogu imamo gdje biti, da smo još i podstanari vjerovatno bi bili kruha gladni.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma