meni je nevjerojatno koliko nepismenih ljudi ima s faksom (s ovima sa srednjom niti ne dolazim u priliku surađivati). ne mislim na pravopis i gramatiku, nego ljudi, pripravnici koji ti dođu s faksa i ne znaju napisati neku analizu. ma ni dopis kako treba.
u mom poslu je to jako jako važno, na kraju krajeva, projekti se odobravaju temeljem pisanih obrazaca.
i lako meni za gramatiku i pravopis, to se lako ispravi, word ti sam ispravi...al ako ti ne znaš složiti poštenu rečenicu, da ne govorimo objasniti onome koji čita što si htio reći - ćao đaci. nema para.
a ako to krenem ispravljati, onda mi je lakše da sama napišem. što mi se na kraju najčešće i desi, nažalost.
a ono što je moja prksa, sad se nemojte vrijeđatida bez obzira jesi li ili nisi završio faks, najpismeniji su maturanti gimnazije. ponavljam, ne radi se o č i ć.
trina, bezveze skačeš na jelenu. ja se slažem s njom, treba naglasiti nekako da je pismena. to je velika velika prednost, u mojim očima barem. a sad kako, pojma nemam.

da bez obzira jesi li ili nisi završio faks, najpismeniji su maturanti gimnazije. ponavljam, ne radi se o č i ć.
Odgovori s citatom