Apsolutno. Nisam sigurna jesmo li se razumjele. Mislim da ne mogu osobu s nekim invaliditetom koji to onemogućava gledati kroz to može li trčati. Zato mislim da je to kompleksni problem. Oni trče svoje maratone koji imaju istu težinu.
Ne znam na kakve životopise od stoljeća sedmog misliš, al ako ispunjavaš europass onda šibaš po tablici, a u pismu koje prilažeš objašnjavaš na cca 2/3 stranice, font 12, zašto si ti bolji od drugih baš za taj posao baš u toj firmi, kako je Zuska rekla.
Cvijeto, znam da se šališ, al ako imaš mogućnost birati između 100 ljudi, onda biraš (meni se javi po troje, ne više, nemaju uvjete). Surovo. Nije samo koncept zdravog života. Meni je svejedno je li ide osoba na pilates ili zumbu. Maraton je posebna kategorija. Priprema, planiranje, procjena vremena i mogućnosti i onda 4 sata ponavljaš isto, nema veze samo s fizičkom spremnošću. Odnosno kod nekih stvari držim i do timskog sporta. To sam već govorila da mi se čini da kod nas fali ženama sudjelovanje u timskom sportu. Važno je vidjeti gdje ti stoji suigrač i dodati mu loptu kad si stvori priliku. I važno se znati pofajtat na terenu, a poslije biti u mogućnosti smiriti strasti i otići na pivo.