Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: Turn the page

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

je, ali evo jucer sam imala proslavu rodjendana. kasno sam zvala za narudzbu torte (vruce mi je), pa sam odlucila kupiti kekse i sladoled za putnike namirnike. a sta sam dobila, trudna frendica mi je poklonila tortu, sestra gibanicu, na kraju sam bila samo lijepa i sretna. to je ono sto me drzi ovdje. jer to vani u ovim godinama tesko mogu dobiti.
    sve ima prednosti i mane. samo ih treba na dobro bazdarenu vagu staviti.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    je, ali evo jucer sam imala proslavu rodjendana. kasno sam zvala za narudzbu torte (vruce mi je), pa sam odlucila kupiti kekse i sladoled za putnike namirnike. a sta sam dobila, trudna frendica mi je poklonila tortu, sestra gibanicu, na kraju sam bila samo lijepa i sretna. to je ono sto me drzi ovdje. jer to vani u ovim godinama tesko mogu dobiti.
    sve ima prednosti i mane. samo ih treba na dobro bazdarenu vagu staviti.

X

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ma je Trina, znam na što misliš, ali gore sam napisala i opisala da i to dostojanstvo svakoga i onoga na samom rubu egzistencije ima svoju veliku cijenu. Ne uspoređujem ja samo Hrvatsku i Njemačku, to se ni ne može, ali vjeruj mi, majke mi, ponekad i meni prisjedne i najradije bi se vratila, ali opet evo nisam, tu smo gdje jesmo, još uvijek. U biti samo dajem pogled i sa druge perspektive. I istina je, manikure, pedikure, wellnessi i ostalo nisu nužni, to si je i nekad davno, takve stvari,mogla priuštiti samo viša klasa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •