Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: baza za inglesinu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno baza za inglesinu

Ima li netko bazu za inglesininu sjedalicu (0-13kg)? Je li kompatibilna s autosjedalicom koja je dio Zippy sistema?!

Znate li gdje se može nabaviti u HRV?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

I mene to zanima - meni su samo u Tintilinica rekli da je oni nikad nisu dobili.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam posudjenu inglesininu sjedalicu bez uputa, pise universal E13, ECE R44/03. e sad, na jednom dijelu je slika sjedalice kako se veze uobicajeno na straznji sic, a na drugom dijelu pise:

warning: when using as travel system, use only with inglesina chassis/stroller. sto to znaci?? da treba postolje? :?

vidim da je iduci pregled autosjedalica u zgb 7.5. ali bas tada nisam u zgb :/

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

felix, ovo sto ti spominjes, to je napomena da ako je hoces koristiti dok bebu vozis u kolicima, da to smijes raditi samo na inglesininim kolicima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ancica prvotno napisa
    felix, ovo sto ti spominjes, to je napomena da ako je hoces koristiti dok bebu vozis u kolicima, da to smijes raditi samo na inglesininim kolicima.
    tako je

chasis/stroller su u biti kolica

mi smo ju dosta koristili na ovaj način (i dalje bih ju koristila u jednom autu zato bih voljela nabaviti bazu)

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aha.

a moze li se ikako skinuti navlaka da se opere? mi smo pokusavali ali ne moze se prevuci preko velike srednje kopce.
    a totalno mi je cudno da se ne moze skinut i oprat.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

može
    malo jače potegni
    ja sam nekoliko puta skidala uvijek se namučim, ali na kraju ona popusti

ako baš ne ide malo zareži oliti ga napravi joj epiziotomiju

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ozbiljno? mislim da bez skara nece ici, potezali smo obadvoje pa nije htjelo preko.
    ali stvarno mi nije jasno da su to napravili tako blesavo. pa zar nije logicno da stvari za djecu treba prati i da se navlake trebaju lako skidati i stavljati...

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako se ne da lako skinuti onda možda i nije predviđena za skidanje i pranje.

To je obično poseban materijal. Možda se ne pere.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a sto ako se zmaze, tipa beba se zbljucka po tome ili tako nesto? sto ako mi je stajalo neznam u podrumu pa zelim oprati za svaki slucaj? pa nije isto samo prebrisati rukom ili dobro oprati u vesmasini.
    totalno mi je nelogicno da se ne moze skinuti. ali dobro, odlucili smo zasada ne prati, stavljat cu neku tanku tkaninu preko, npr tetru. jel to smijem ili bas doslovno nista ne smije biti izmedju bebe i sjedalice?

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ja ne bih rekla da je baš skroz ne logično da se ne skida.
    Možda im smeta neka temperatura vode, ili okretanje centrifuge ili......
    Niti originalne navlake od sjedala automobila se ne skidaju.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U principu je u uputama za autosjedalicu da se navlaka smije prati rucno. Deterdent, rondanje po masini, centrifuga, moze valjda ostetiti svojstva navlake, recimo protupozarna. Takoder znam da se trake pojasa ne smiju prati u ves masini, valjda zbog svojih svojstava cvrstoce ili kaj vec. Tko ce ga znati, al kak je, je. Moramo pratiti upute proizvodaca 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

od inglesine je periva (mislim da je čak na 40 stupnjeva, ali ja sam uvijek na 30 maksimum i na ručno pranje)

piše u njihovim uputama

probaj još koji put bez škara, nama je uspjelo - mora ići - jedino ako nemamo isti model - ali koliko znam oni imaju jednu jedinu vrstu u prodaji kod nas

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

zapravo, ja znam za tri modela inglesina sjedalica kod nas . ne znam kak se zovu.
    upute za pranje navlaka na sjedalicama se stvarno razlikuju i znam da se neke i nesmiju prati u vešmašini. kak su to oni zamislili nemam pojima. kod mojih romerica u uputama piše za svaki dio posebno kak se pere. presvlaka na x stupnjeva bez centrifuge. neki komad 'jastuka' drugačije. remenje samo spunom i spužvom... upute treba slijediti jer se u protivnom sigurno gube neka svojstva presvlaka.
    što se tiće podmetanja između sjedalice i bebe ona ne bi smjela postojati jer se može omesti putanja pojaseva sjedalice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •