Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 455

Tema: Ne volim nogomet

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dozvolit raspravu bi značilo da se svi slažemo i pišemo isto? Tj. da oni koji misle drugačije ne pišu?
    Posljednje uređivanje od vertex : 13.06.2014. at 11:51

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    mima, spajalica
    evo, ja vratila avatar, nije što više ne volim nogomet, volim ja nogomet, al ipak mi isus i još u brazilu i još s hrvatskim dresom maaaalo laagaaano tu mač.
    to je bilo s ciljem da mi mojcu nasmije protivnički tabor što je i uspjelo :D

Moram priznati da bih bila poprilično razočarana da si ostala u navijačkoj opravi.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Dozvolit raspravu bi značilo da se svi slažemo i pišemo isto? Tj. da oni koji misle drugačije ne pišu?
    ne.

i nisam govorila o dozvoljavanju ili ne.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Aaa. Napisala si "valjda je dozvoljeno vodit raspravu", pa sam krivo protumačila da misliš da netko nekome uskraćuje to pravo.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

da. voditi raspravu I izreci stav.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zaboga, okanite se Messija, on je Argentinac!
    Pročitala sam sve i samo redom lajkala postove suprotne uvodnom.
    Nemam što nadodati iza cvijetinih i Boduličinih postova.
    :amen:

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, ja nikad zajedništvo nisam mogla staviti u kontekst mase... čak ni na koncertima obožavanog Nicka Cavea
    Zajedništvo povezujem s malim, bliskim, intimnim krugom "provjerenih"... masa se grozim... bila sam (slučajno) na jednom dočeku Janice na Trgu... nisam osjetila zajedništvo, samo dobru vibru.

ok Mojca kužim.Al me ne možeš uvjerit da dođemo do polufinala ili finala da ne bi gledala TV i navijala ili se možda i tu varam?
    A zajedništvo, dobra vibra,... sve mi je to tu negdje ono dobar feeling

Meni se sviđa holistički pristup da svi zajedno možemo učiniti puno, a pojedinac baš i ne, i da smo svi na istome brodu bilo da ide dalje ili ne daj Bože tone neću sad duljit OT.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Slažemo se, mc. Savršeno je dozvoljeno voditi raspravu i izreći stav o ovoj temi na ovom mjestu :D

Ajme, mene ova rasprava stalno podsjeća na Bebettinu gozbu. Ali kladim se da barem pola sudionika neće naći ništa zabavnog u ovoj mojoj asocijaciji

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I da, to što smo i moje dijete i ja sinoć urlikali i vrištali, ne znači da istodobno nisam svjesna što sve to znači. I koliko se škola moglo sagraditi. Pa eto, čak je i brazilska katolička crkva (kako nas je naučila ISB) tu imala što za reći.
    Ali eto, kao što smo rekli, ima nas različitih.
    Mene je ganula reklama Došli smo ostaviti trag. Ali to ne znači da sam automatski imuna na socijalna pitanja ili ne kužim koliko je to sve daleko od promoviranog fair playa.
    Ali najbolje je to još na prvoj stranici rekla Bodulica, smeta me kad se stereotipizira (postoji li ta riječ?) i kad jedno nužno implicira drugo.
    Ono, da, ja mislim da Todorić voli Hrvatsku i profit mu nije bitan

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Ali najbolje je to još na prvoj stranici rekla Bodulica, smeta me kad se stereotipizira (postoji li ta riječ?) i kad jedno nužno implicira drugo.
    Ono, da, ja mislim da Todorić voli Hrvatsku i profit mu nije bitan
    ma da, kao i to što mene to sve skupa živcira, ne znači da imam nešto protiv toga da ljudi uživaju u nogometu.
    Baš si pokušavam to posložit od jučer u glavi.
    jer argumenti koje imam protiv prvenstva i FIFE su argumenti protiv kapitalizma i političkih struktura općenito, sve to postoji i u drugim oblicima van ovog prvenstva, samo je sada malo kontrast izražen. A ja ko ne sudjelujem u tome, slučajno, jer mi je nogomet dosadan, a istovremeno sudjelujem u podržavanju tog sistema na brojne druge načine. Svi biramo zažmirit na neke stvari, jer ih ionako ne možemo promijeniti.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Moram priznati da bih bila poprilično razočarana da si ostala u navijačkoj opravi.
    eto ga na. sad iz dišpeta moram opet. obzirom na sutrašnji dan, ovu navijačku opravu nadam se da nećeš zamjeriti

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tooo, cvijeta!
    Čini mi se da se iz mlakog navijača pretvaram u strastvenog. Slično mi se dogodilo već nekoliko puta u forumskim raspravama

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

eto ga na. sad iz dišpeta moram opet. obzirom na sutrašnji dan, ovu navijačku opravu nadam se da nećeš zamjeriti
    Ova mi je predivna!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ok Mojca kužim.Al me ne možeš uvjerit da dođemo do polufinala ili finala da ne bi gledala TV i navijala ili se možda i tu varam?
    A zajedništvo, dobra vibra,... sve mi je to tu negdje ono dobar feeling

Meni se sviđa holistički pristup da svi zajedno možemo učiniti puno, a pojedinac baš i ne, i da smo svi na istome brodu bilo da ide dalje ili ne daj Bože tone neću sad duljit OT.
    Da bi samoinicijativno upalila TV i gledala, ne bi... nikad...

MD gleda važne utakmice ako stigne... u tom slučaju, znam što se zbiva, muvam se tu negdje, ali da bi predano gledala, to ne bi. Niti me je briga, niti kužim... pogledam recimo snimku gola...

Kad je bilo ono s Turskom slučajno se poklopilo da smo imali goste, frendicu, njenog muža i njenu mamu... pa sam napravila tursku večeru, svi smo skupa gledali utakmicu, jer je frendicinom mužu nogomet jako važan. Ali, napravila sam to za foru... kao prvo ćemo mi pojesti tursku hranu, a onda će oni njih na terenu... (znamo kako je završilo... tad mi je bilo malo žao...)
    E da... kad su ono došli iz Francuske, kad su bili drugi ili treći... ima tome valjda 10 godina... tad sam bila u gradu jer me frendicakoja je došla iz Splita molila, nije htjela propustiti povijesni trenutak... zanimljivo mi je bilo promatrati sve to... ali nisam sjetila da sam dio toga... fora su mi bili navijači koji su vikali "mi smo pederi, Ćiro je naš!", oni su me baš nasmijali kako su našli način da se iskupe za ranije vrijeđanje... ali ništa više od razine zanimacije.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da bi samoinicijativno upalila TV i gledala, ne bi... nikad...

MD gleda važne utakmice ako stigne... u tom slučaju, znam što se zbiva, muvam se tu negdje, ali da bi predano gledala, to ne bi. Niti me je briga, niti kužim... pogledam recimo snimku gola...

Kad je bilo ono s Turskom slučajno se poklopilo da smo imali goste, frendicu, njenog muža i njenu mamu... pa sam napravila tursku večeru, svi smo skupa gledali utakmicu, jer je frendicinom mužu nogomet jako važan. Ali, napravila sam to za foru... kao prvo ćemo mi pojesti tursku hranu, a onda će oni njih na terenu... (znamo kako je završilo... tad mi je bilo malo žao...)
    E da... kad su ono došli iz Francuske, kad su bili drugi ili treći... ima tome valjda 10 godina... tad sam bila u gradu jer me frendicakoja je došla iz Splita molila, nije htjela propustiti povijesni trenutak... zanimljivo mi je bilo promatrati sve to... ali nisam sjetila da sam dio toga... fora su mi bili navijači koji su vikali "mi smo pederi, Ćiro je naš!", oni su me baš nasmijali kako su našli način da se iskupe za ranije vrijeđanje... ali ništa više od razine zanimacije.
    Ne moraš uopće uključivati tv da bi znala kako ide našima - ako zabiju gol, zavuci se pod stol (pucnjava i arlaukanje).

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

O da, preko puta kuće je navijački birc.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja mislim da se lako može ostat skroz izvan navijačke euforije, ako ti je nogomet dosadan. Ja uživam zbog svojih. Gušt mi je dijelit nešto u čemu toliko guštaju. A ranije, dok sam tek hodala s MM, velike utakmice bi gledali on, moj tata i prijatelj koji je tada živio kod nas. E to je bio gušt...
    I to ti jedan primjer da je preveliko pojednostavljenje svodit fenomen nogometa na nasilnu gomilu koja urla. Meni je to puno više zajedništvo unutar mog kruga ljudi, a to je samo jedan primjer...
    Iako, bila sam, stjecajem sretnih okolnosti, u Parizu '98, na naše zadnje dvije utakmice. I mogu vam reć da ta euforija koja te nadrogira (samo tad sam to osjetila) isto nije za bacit

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja mislim da se lako može ostat skroz izvan navijačke euforije, ako ti je nogomet dosadan. Ja uživam zbog svojih. Gušt mi je dijelit nešto u čemu toliko guštaju. A ranije, dok sam tek hodala s MM, velike utakmice bi gledali on, moj tata i prijatelj koji je tada živio kod nas. E to je bio gušt...
    I to ti jedan primjer da je preveliko pojednostavljenje svodit fenomen nogometa na nasilnu gomilu koja urla. Meni je to puno više zajedništvo unutar mog kruga ljudi, a to je samo jedan primjer...
    Iako, bila sam, stjecajem sretnih okolnosti, u Parizu '98, na naše zadnje dvije utakmice. I mogu vam reć da ta euforija koja te nadrogira (samo tad sam to osjetila) isto nije za bacit
    vertex i ja bila '98 u Parizu ne na tekmi al svejedno....ludnica....išla malo volontirat u Francusku nakon ispitnih rokova.

a kad su Francuzi postali prvaci s njihovom ekipom sam se popela na one neke kamione i slavila francusku pobjedu, čak sam izašla i u njihovim lokalnim novinama na naslovnici ne'š ti Frnacuskinje.....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sad me tema potaknula da nam kupim nove majice, maloj možda haljinicu a možda i sebi neku....koka u haljinici na kockice...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jučer mužu nisam uspjela naći njegovu majicu, pa je jadan morao ići navijat s frendoviam obučen kao i svaki dana....ajme počinjem rovarit po ormarima danas.Jedino mi sin ima svoju majicu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Istina je to što kažeš, ali probaj shvatiti i nas koji živimo blizu naših domaČih stadiJona - nije nam baš uvijek zabavno.

Doma djeci ne branim, ali baš ih nekako ne pali... Gledam - kod starijeg sina u razredu je takva manjina, a kod mlađeg većina! Jučer ih je valjda pola bilo u školi u dresovima.

Inače, ja sam dijete nekad aktivnog nogometaša i voljeli smo ko mladi utakmice, ali to su bila neka drugačija vremena - nije te bilo strah otići na stadion.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a bar im taj nogomet daje nadu da se iz tih favela može izaći. zamisli to, djetinjstvo u favelama i onda postaneš ronaldo. majko moja. a sve poštenim radom. nogomet je valjda jedini način da se poštenim radom možeš obogatiti do 30-te, i ranije.
    više šanse bi imali da igraju lutriju, lažna je to nada i mazanje očiju :/
    za to važi slično što je rekao Marks za religiju

ja bih se donekle veselila toj zabavi, u djetinjstvu sam na nekim lokalnim i školskim utakmicama znala osjetiti tu zajedničku energiju i to je bilo super

ali onda nekako počneš shvaćati te stvari iza svega toga
    vidiš Mamića na udarnim vijestima i naslovnim stranicama kako prosipa idiotizme, dok se uništava i rasprodaje sve što je u ovoj državi stvoreno
    vidiš čovjeka u krvi kojeg su usred grada, usred bijela dana, prebili pijani divljaci u dresovima, koji za počinjeno nikad neće odgovarati

dok se to ne promijeni, žao mi je, ali ne mogu biti drugo nego partibrejker...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ups, izgleda da sam preskočila pročitati par stranica

Ajme, mene ova rasprava stalno podsjeća na Bebettinu gozbu. Ali kladim se da barem pola sudionika neće naći ništa zabavnog u ovoj mojoj asocijaciji
    ali inače, ovo je super film, bar mi je bio kad sam ga gledala pred puno godina.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ajme, mene ova rasprava stalno podsjeća na Babettinu gozbu. Ali kladim se da barem pola sudionika neće naći ništa zabavnog u ovoj mojoj asocijaciji
    Pokušavam shvatiti vezu, ali mi ne ide a i film i knjigu dobro poznajem.

Ali je picajzla u meni ipak morala ispraviti tipfeler u naslovu filma

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

bio sam dio ovoga

http://www.youtube.com/watch?v=oIlR6Zsu6Kg

i ovoga

http://www.youtube.com/watch?v=OplM_cHNQHc

i još mnogo sličnih

i to je meni fenomenalan osjećaj iako se uopće ne u ubrajam u -iste u koje se često svrstavaju navijači

to ili osjećaš ili ne osjećaš, možda je to neki plemenski atavizam. civilizirani oblik ratovanja.

a kćer mi je jutros sa velikim suosjećanjem objašnjavala kako je važno sudjelovati i kako je već jako velika stvar što smo uopće tamo

i za kraj ....

http://www.youtube.com/watch?v=G-bwHpP5nP4

AJMO NAŠIIIII

i mala nagradna igra za kraj, tko prepozna bivšeg forumaša, na spotu gore, može dobiti jednog smajlija po želji (pod uvjetom da nije uvredljiv)

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    pa pretpostavljam da vertex želi reći da bi se mi namćori mogli malo opustiti i uživati u životu bez toliko moraliziranja
    svejedno, film mi se sviđa a nogomet i popratne pojave mi ne bi falile da nestanu odmah sutra s lica zemlje

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

Ali je picajzla u meni ipak morala ispraviti tipfeler u naslovu filma
    Neka si ispravila :D
    Sjećam ih se onako strogih, krutih i ispravnih, kako se opuštaju i uživaju kad je pred njima rasipničko obilje dobre hrane, i sve u svemu, postaju bolji ljudi.
    Možda film ima i neke druge poante, meni je taj moment ostao u sjećanju, isto sam gledala pred sto godina (nisam čitala knjigu).

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sjećam ih se onako strogih, krutih i ispravnih, kako se opuštaju i uživaju kad je pred njima rasipničko obilje dobre hrane, i sve u svemu, postaju bolji ljudi.
    Možda film ima i neke druge poante, meni je taj moment ostao u sjećanju, isto sam gledala pred sto godina (nisam čitala knjigu).
    ja uživam u obilju dobre hrane svaki put kad imam prilike
    i dobra sam i draga

ali nogomet i navijačke klubove vidim prije svega kao krinku za nacionalističko divljanje i mafijaško mlaćenje para u pozadini

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    bio sam dio ovoga

http://www.youtube.com/watch?v=oIlR6Zsu6Kg

i ovoga

http://www.youtube.com/watch?v=OplM_cHNQHc

i još mnogo sličnih

i to je meni fenomenalan osjećaj iako se uopće ne u ubrajam u -iste u koje se često svrstavaju navijači

to ili osjećaš ili ne osjećaš, možda je to neki plemenski atavizam. civilizirani oblik ratovanja.

a kćer mi je jutros sa velikim suosjećanjem objašnjavala kako je važno sudjelovati i kako je već jako velika stvar što smo uopće tamo

i za kraj ....

http://www.youtube.com/watch?v=G-bwHpP5nP4

AJMO NAŠIIIII

i mala nagradna igra za kraj, tko prepozna bivšeg forumaša, na spotu gore, može dobiti jednog smajlija po želji (pod uvjetom da nije uvredljiv)
    daddycool, hvala ti puno, pogledala sam ovaj zadnji spot, oči mi se napunile suzama, sad me već bacate u navijačku groznicu....

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa ja se nadam da je jasno da ne mislim doslovno, i da se šalim. A na ono malo istine što ima u svakoj šali, odgovorite molim nekom sprdnjom na moj račun!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Dobro da si me podsjetila, meni je u sjećanju (i to iz knjige čak i više nego iz filma) ostala jedna druga poanta koja nema puno veze s ovom raspravom, zato sam se i čudila.
    Ali ovo fakat više nema veze s nogometom

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sad sam pogledala i tvoje druge linkove, sva sam se naježila baš me dirnulo...

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

npr.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo, mislim da je to baš tako.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja samo

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

...

Ovo mi nije jasno šta svatko tko navija za svoju zemlju, odmah se veže uz -iste????

ajme muka mi je od tih predrasuda.
    Ja isto kao daddycool i vertex.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Istina je to što kažeš, ali probaj shvatiti i nas koji živimo blizu naših domaČih stadiJona - nije nam baš uvijek zabavno.
    X!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    mda, ja sam jučer bila sva "live and let live", a danas sam postala grinch i hejter
    jer sam jučer mislila "pa šta se to mene uopće dotiče", i onda sinoć kad sam išla stavit svoje dijete i sebe otečenu i grintavu u krevet, imala sam šta i vidjet i čut: susjed je iznio TV na balkon da uživa i da mu nije vruće. I uživljeno psovao. U nekom trenutku je postalo nepodnošljivo pa sam zatvorila prozor. Isplatilo se skuhat za taj mir, ali ni prozor me nije spasio kad je pao taj gol koji, kako sam kasnije saznala, nismo mi ni dali, jer je dotični susjed vikao "ustaše voduu!!!"
    što me podsjetilo da nisam napisala da mi je još gore što se "samo je jedno u mom životu vrijedno" odnosi na Hrvatsku nego nogomet

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Preskočila sam odgovorit Peterlin: shvaćam, naravno.
    Lili, nisam ja u toj kategoriji, ja sam pridruženi navijač, od prilike do prilike :D

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

nemam ništa protiv da nekog ponese euforija, nek se ljudi zabavljaju
    zatvoriću prozore tu jednu noć (eh da je jedna)

ali imam pravo da se čudim, čudno mi majke mi da neko toliko "gine" za neku stvar koja sa njegovim životom nikakve veze nema

a i nervira me što, čim negde kažem da ne pratim sport (kod nas to znači da ne gledam fudbal i đokovića) odmah sam sumnjiva, onako, voliš li ti uopšte svoju zemlju....
    jedna me žena u parku najozbiljnije ubeđivala da sa MMom nešto nije u redu jer ne gleda fudbal
    i otišla je sva u neverici, od tad mi se ne javlja uopšte
    sve vreme je ponavljala: muškarac da ne gleda fudbal??? tu nešto nije u redu...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    mda, ja sam jučer bila sva "live and let live", a danas sam postala grinch i hejter
    jer sam jučer mislila "pa šta se to mene uopće dotiče", i onda sinoć kad sam išla stavit svoje dijete i sebe otečenu i grintavu u krevet, imala sam šta i vidjet i čut: susjed je iznio TV na balkon da uživa i da mu nije vruće. I uživljeno psovao. U nekom trenutku je postalo nepodnošljivo pa sam zatvorila prozor. Isplatilo se skuhat za taj mir, ali ni prozor me nije spasio kad je pao taj gol koji, kako sam kasnije saznala, nismo mi ni dali, jer je dotični susjed vikao "ustaše voduu!!!"
    što me podsjetilo da nisam napisala da mi je još gore što se "samo je jedno u mom životu vrijedno" odnosi na Hrvatsku nego nogomet
    To ti nije "live and let live" nego "live and let DIE" (prastari James Bond): http://www.youtube.com/watch?v=b07Z_qfchFk

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ajde da se i ja izjasnim...
    razumijem to navijanje i vibru oko toga..nek se veseli koga veseli..
    ali ne sudjelujem.
    kada bi se organizatori isključivo svjetskog prvenstva odrekli prihoda u humanitarne svrhe bila bi prva koja bi skupljala cijelu godinu, dvije, četiri za ulaznicu i bodrila svim srcem.
    igračima i vlasnicima klubova ionako bi ostalo dovoljno...
    i svi bi bili sretniji...
    (ali kada čitam što sam napisala i samoj meni je smiješno koliko je utopijsko)

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

daddy , da li je tata mata?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    daddy , da li je tata mata?
    mislim da mogu napisati da nije, ako je onda sam godina krivo oslovljavala jednog covjeka
    ali i mene kopka koji je.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moover?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

potpisujem samokriticnu Tang i pomikaki. jednog dana mozda ipak postanem bolji ljud.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

da nije možda Bubimir?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

daddy, a ako te banaju?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

da nije ribafish?

U mome gradu, Rijeci, nogomet je zabava za cijele obitelji. Nema tučnjave, nakon lanjskog divljanja Hajdukovih navijača, sve je mirno.

Uživala sam što je nogometni klub "Rijeka" nastupao u Evropi, jer smo MM i ja pratili naše igrače, i upoznali još jedan dio Evrope.

Nogomet, film, ples, tenis, vaterpolo, regate, koncerti ( i Roger Waters, i Andre Rieu...) ...sve je to začin života, i treba ga začinjavati ( život, naravno) kad god se može.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ribafish isto nije 100%
    Bodulica di se sjeti Bubimira, ah bilo je veselo dok ga nisu banali

Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove