Ja baš volin Modrića,ono kao brata. Baš mi je simpa![]()
A hebi ga sad, tako izgleda stvari stoje, i dalje trčimo kros, na kraju i ubijemo i pojedemo, al ne doduše odmah, zato kasnije
Nemoš pobjeć od gena kamenih![]()
A ja mislila da je uvreda reći nekome - majmune jedan
šafran, dobar post![]()
I sad slobodno mogu reći da mi je sport u krvi (i da se vidi samo pod mikroskopom)![]()
Optimist, hvala! To ja evo pokušavam naći opravdanje zašto ipak pratim taj nogomet. i navijam i pijem pivo i sve toI stvarno, majmun biti i nije neka uvreda, ali tukac jedan, e to već je, s njim kvragu fakat nismo u rodu
![]()
odmah sam znala da taj jason statham nije nogometaš jer sam ga morala guglatimislim, poznata mi je faca kad ga vidim, ali ne bi za sto godina zapamtila kako se zove. nisam neki filmofil.
Eno pobježe Tangerina s topica. Sorry Mojca, cure, ja sam skroz i smetnula s uma izvornu temu topica. Možda bi trebalo otvoriti topic zašto volim nogomet, pa da svatko ima svoj..
Lol... Samo nastavite, meni je ionako samo bilo potrebno da se ispusem otvaranjem topica...
voljeli ne voljeli, nogomet je ovih dana stvarno teško izbjeći.
šafranice, jesam fun sam, a posebno mundijala i lige prvaka.
Meksikanci zasluženo pobijedili, a ja dalje nastavljam gledati utakmice bez pritiska i navijam za onoga ko mi u tom momentu bude simpatičniji.![]()
Šteta, malo je bedara, ali lopta je okrugla, a Meksiko je čvrst i kompaktan tim, čini mi se ko i Nizozemci, to je ono što mislim da nama malo fali, te kompaktnosti.
A šta da tek kažu Španjolci, prije svega 4 godine prvaci svijeta, a sad ispali već u prvoj selekciji i morali kući. Koja je to tek bedara!
Ma mi smo još ok, bude naš tim opet jednom zasjao. Jbg teško je parirati timovima poput Portugala, Brazila, Njemačke, Nizozemske, Italije koji imaju tu neku konstantnu kvalitetu i uvijek su negdje pri vrhu, a ostali se stalno izmjenjuju, malo gadnu papuše, malo zabljesnu i tako stalno.
smajlic - grouphug! nadam se da vam se svida.
mojca mozes odahnuti.
nisam niti nogometni fan niti znalac (mada razumijem obje suprostavljene strane na ovoj temi), a jucer sam malo izmedu spremanja i pakiranja gleduckala.
pa meni se cini, da smo bili prilicno ocajni. niti su trcali, niti su bili brzi i mastoviti, dodavanja su bila sacuvajnasboze...
kad citas nase novine, te ovaj igra u realu, te ovom placaju 30 milijuna, covjek bi pomislio sve sami pelei i beckenbaueri.
a kad gledas tekmu![]()
Posljednje uređivanje od seni : 24.06.2014. at 08:32
Probudila me sablasna tišina negdje oko 1.30... jačina tragedije mogla se osjetiti u zraku. Gotovo sam osjetila krivicu što sam odahnula.![]()
seni, dobar izbor smajlića... iako sam se ja nadala onome što si puca u glavu.![]()
Engleska, Italija i Španjolska, koje su nogometne velesile ispale su sa SP-a. a ni Portugal nije daleko od ispadanja.
nije nogomet što je nekad bio.
ova generacija hrvatske repke će imati još puno velikih predstava.
Pletikosa je us*o. Za penziju, već odavno... moja baba bi bar 2 ona gola obranila.
Ja sam se sirota baš nasekirala sinoć....
Potpis. I uz to što je neiskusan, okružio se "stručnim timom" koji je još neiskusniji od njega.
Ali ovaj topik nije mjesto za rasprave o taktičkim greškama i lošim savjetnicima izbornika.
U duhu priče o Zizou, uzela bih si ja izbornika doma. I pojasnila mu par stvari, u miru i tišini![]()
I da, Vitor Baia bio je svojedobno car.
šta, znači zadnja osmina finala SP-a (i puno više od toga) bila je '98 ?
fenomenalna statistika.
E, to ti je zato jer sam nogomet počela pratiti u travnju 1994., kad sam slučajno nabasala na utakmicu polufinala lige prvaka, Barcelona- Porto. A tko je bio vratar Porta?
I onda je u lipnju krenulo SP u SAD...and the rest is history.
S obzirom da ste kritizirale u kojem pravcu je otišla tema, pretpostavljam da nije u redu da stavim ovo?
evo
ne mogu bolje
Mojca, zašto o zašto to radiš![]()
![]()
Posljednje uređivanje od anamar : 27.06.2014. at 10:12
A što vi uradiste od mog topica?![]()
A trebao je biti tako patnički.![]()
A osim toga padam na drugačije tipove... http://musicwalls.org/jim_morrison_t...allpapers.html
Šafran, a ova?
Ajme šta je sladak, pa di ste ga samo izvukle, ja tražim tražim, sve pronalazim nešto slatko i nevino
On je meni ko ženska džepna Venera![]()