Pokazuje rezultate 1 do 50 od 455

Tema: Ne volim nogomet

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ne volim nogomet
    Crveno-bijele dresove

U svakom dresu
    vidim iste tragove
    Tragove nekog –izma
    Tragove mačižma
    Kako polako proždiru…
    Razumijem zašto bi netko mogao tako misliti, ali nemoj...

Sad ću ja partibrejkati tvoje partibrejkanje
    Evo, mi smo svi doma u dresovima i jedva čekamo a od tih "izama" smo eventualno feministi

Ajmo, Hrvatska!

:volim nogomet:

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku

Evo, mi smo svi doma u dresovima i jedva čekamo a od tih "izama" smo eventualno feministi

Ajmo, Hrvatska!

Ajoooj, kao da si preslikala našu situaciju od kuće: nas 3 cure + ženka psa i sin jedini muški, svi skupa jako volimo nogomet, toliko da je starija kćer upisala i školu nogometa u lokalnom NK i naravno u manjini je al je ne ferma 5%

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku

Ajmo, Hrvatska!

x

puno toga ružnoga ima u nogometu.
    i politike, i nasilja, i korupcije i namještanja i suludih novaca i moćnih pojedinaca i rasizma protiv kojeg se FIFA svesrdno, al bezuspješno bori...

al s druge strane tu je igra, igra koja je nepredvidiva, igra u kojoj david može pobijediti golijata, ljepota nepredvidivih poteza koji se pamte...a kad se razvije priča - u 43-oj minuti polufinala lige prvaka prije 10 godina, kad je sudac... :D
    igra za koju je dovoljna jedna obična lopta i četiri kamena, koja se može igrati na svakoj ulici svijeta i koja pruža neizmjernu sreću na licima milijuna klinaca koji sanjaju o svojim idolima. koji su isto tako bili klinci u siromašnim četvrtima milijunskih gradova. tu je i fair play, prekrasni potezi velikih igrača, uvažavanje napora drugih, pružanje ruke...svi su isti na terenu.
    nama ni iz džepa ni u džep, al recite, pa ko može, u ovim šugavim vremenima, toliko ljude razveseliti osim - nogometa? bosance, npr?
    i onda nam razno razni cinici pokušavaju umanjiti veselje.
    ma ima nešto skroz rokersko u nogometu, ne znam objasniti, al osjećam lol

uostalom, onaj tko nikada nije bio na tribinama, teško može razumijeti i nogomet i navijače. nekako slutim da je mojca jedna od tih

a ovo prvenstvo još prate moja dva najnajdraža novinara...ma - bolje ne može uostalom, čak mislim da su njihovi tekstovi djelomice i zaslužni da volim nogomet
    http://tacno.net/novosti/novinarski-...vica-i-lucica/

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    al recite, pa ko može, u ovim šugavim vremenima, toliko ljude razveseliti osim - nogometa? bosance, npr?
    Jučer na benziskoj pumpamo mi gume i parkira se do nas neki auto. Izlazi tip i čeka da završimo, i vrpolji se. I najednom vadi on dvije zastavice i stavlja ih na auto. Ja bacim komentar, e vidi bosanske zastavice, tip se nasmije pa izvadi i zatakne još dvije. Pita on, a vaše, a moja kćer brzo, mama i ja hoćem takve

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •