a bar im taj nogomet daje nadu da se iz tih favela može izaći. zamisli to, djetinjstvo u favelama i onda postaneš ronaldo. majko moja. a sve poštenim radom. nogomet je valjda jedini način da se poštenim radom možeš obogatiti do 30-te, i ranije.
a bar im taj nogomet daje nadu da se iz tih favela može izaći. zamisli to, djetinjstvo u favelama i onda postaneš ronaldo. majko moja. a sve poštenim radom. nogomet je valjda jedini način da se poštenim radom možeš obogatiti do 30-te, i ranije.
sad vidim da je netko spomeno Game of Thrones....eeee,da vam je sjest u prijestolje,ha? ja nisam mogla vjerovat koliki su redovi u gradu za sjesti na njega...
(vidi se da nisam fan serije)![]()
više šanse bi imali da igraju lutriju, lažna je to nada i mazanje očiju :/
za to važi slično što je rekao Marks za religiju
ja bih se donekle veselila toj zabavi, u djetinjstvu sam na nekim lokalnim i školskim utakmicama znala osjetiti tu zajedničku energiju i to je bilo super
ali onda nekako počneš shvaćati te stvari iza svega toga
vidiš Mamića na udarnim vijestima i naslovnim stranicama kako prosipa idiotizme, dok se uništava i rasprodaje sve što je u ovoj državi stvoreno
vidiš čovjeka u krvi kojeg su usred grada, usred bijela dana, prebili pijani divljaci u dresovima, koji za počinjeno nikad neće odgovarati
dok se to ne promijeni, žao mi je, ali ne mogu biti drugo nego partibrejker...
zahvaljujući temi slušam Balaševića nakon par mjeseci od koncerta u Lisinskom![]()
muž i oboje djece imaju grickalice uz utakmicu ... odlučih pustiti neka voda nosi i klince u obožavatelje lopte a ja dijelim ljubav prema pivi![]()