Pokazuje rezultate 1 do 50 od 455

Tema: Ne volim nogomet

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a bar im taj nogomet daje nadu da se iz tih favela može izaći. zamisli to, djetinjstvo u favelama i onda postaneš ronaldo. majko moja. a sve poštenim radom. nogomet je valjda jedini način da se poštenim radom možeš obogatiti do 30-te, i ranije.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sad vidim da je netko spomeno Game of Thrones....eeee,da vam je sjest u prijestolje,ha? ja nisam mogla vjerovat koliki su redovi u gradu za sjesti na njega...
    (vidi se da nisam fan serije)

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a bar im taj nogomet daje nadu da se iz tih favela može izaći. zamisli to, djetinjstvo u favelama i onda postaneš ronaldo. majko moja. a sve poštenim radom. nogomet je valjda jedini način da se poštenim radom možeš obogatiti do 30-te, i ranije.
    više šanse bi imali da igraju lutriju, lažna je to nada i mazanje očiju :/
    za to važi slično što je rekao Marks za religiju

ja bih se donekle veselila toj zabavi, u djetinjstvu sam na nekim lokalnim i školskim utakmicama znala osjetiti tu zajedničku energiju i to je bilo super

ali onda nekako počneš shvaćati te stvari iza svega toga
    vidiš Mamića na udarnim vijestima i naslovnim stranicama kako prosipa idiotizme, dok se uništava i rasprodaje sve što je u ovoj državi stvoreno
    vidiš čovjeka u krvi kojeg su usred grada, usred bijela dana, prebili pijani divljaci u dresovima, koji za počinjeno nikad neće odgovarati

dok se to ne promijeni, žao mi je, ali ne mogu biti drugo nego partibrejker...

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zahvaljujući temi slušam Balaševića nakon par mjeseci od koncerta u Lisinskom
    muž i oboje djece imaju grickalice uz utakmicu ... odlučih pustiti neka voda nosi i klince u obožavatelje lopte a ja dijelim ljubav prema pivi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •