Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: kad mandule postanu kritično... frka me :/

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi smo operirali u petom mjesecu.nalaz anesteziolog a dan prije operacije,krvni nalazi od tog tjedna i nalaz pedijatra!mora biti zdrav potpuno.krvna grupa nije trebala niti internist,samo kardiolog ali to je zbog njegovog suma na srcu.
    Skinuli smo sva tri,cjevčice nisu trebale samo zarezivanje bubnjića.to je odlučio dr na operaciji.nakon samo mjesec dana timpanogram nam je skroz uredan,a govor se naglo ppoboljšao iako je on dobro i prije pričao.treći dan smo otpušteni iz bolnice.

Kaže dr da smo bas na vrijeme došli da to zna daleko otići.!dijete ce ti za 7 dana biti kao da se nista nije dogodili. Sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj paid prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo operirali u petom mjesecu.nalaz anesteziolog a dan prije operacije,krvni nalazi od tog tjedna i nalaz pedijatra!mora biti zdrav potpuno.krvna grupa nije trebala niti internist,samo kardiolog ali to je zbog njegovog suma na srcu.
    Skinuli smo sva tri,cjevčice nisu trebale samo zarezivanje bubnjića.to je odlučio dr na operaciji.nakon samo mjesec dana timpanogram nam je skroz uredan,a govor se naglo ppoboljšao iako je on dobro i prije pričao.treći dan smo otpušteni iz bolnice.

Kaže dr da smo bas na vrijeme došli da to zna daleko otići.!dijete ce ti za 7 dana biti kao da se nista nije dogodili. Sretno!
    gdje ste bili na operaciji

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dubrovnik

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

marin ima 7 godina i kandidat je za vadjenje sva tri krajnika. doktor bi mu napravio i punkciju sinusa. iskustva s tim? malo me je zateklo, nisam dr nista pitala o tome, sad skupljam info, idemo za tj dana na kontrolu pa cemo sve dogovoriti.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •