-
Hvala vam drage moje na podrsci. Mary1107, zatrudnila sam nakon 3 god posto sam imala missed ab u 8 sedmici. Nisam mogla vjerovati da sam ponovo trudna. Bez ikakvig straha,panike....bila opustena vesela trudnica. Trudnoca je isla na prvu ok, s bebacem je sve bilo ok, ali ja sam uvijek imala neki problem. Ako nije bila glavobolja, bio je krv iz nosa ili povisen pritisak..nije bilo dana da nismo otisli na uz...svaki puta sve za 5....do dana kada sam.usla u 32. Sedmicu, kada bi sve vec trebalo biti u redu....ali nije. Na tom kobnom pregledu dr je otkrila da je kod mene uvecana plodova voda...da je djeciji stomacic pun vode i da najvjerovatnije nije nesto ok sa djcijim jednjakom...cujem.sta mi prica a ne cujem...gledam i do mene ne dolazi njene rijeci da moram na porod, da se ja spasim dok mogu...strasno, uzasno...ne mogu da prihvatim da nesto nije ok. Istoga dana sam hospitalizirana ..uradjeno more nalaza...ali prognoze lose. I dok su me svi uvjeravali da nema spasa nisam htjela ni da cujem.da se.porodim prije vremena i tako bebi ne dam sanse da zivi....nada, pusta nada. I...tako je dosao taj dan...ctg los, los i los...previse je vode u meni....i nekako dok smo i bili na ctgu rekla sam.sestri: to je to...nemojte vise...bebi je ipak odlucila da ode....kao da mi neko pola duse otrgao...otisao je moj mali andjelak... eto, to je moja prica, tj.djelovi moje price. Citala sam puno prica sa foruma..i svaka mi je preteska..da...zelim da vjerujem da se sve ovo desava zbog nekog jako dobrog razloga...ali tesko srcu primiti to...za sve mame koje su ovo prosle...ja sam ''mama'' u srcu....i mama jednog majusnog bubca na nebu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma