Pokazuje rezultate 1 do 50 od 182

Tema: hrkanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne treba mi elektricar, sve je ispravno. Treba mi samo neka normalna buka da se ne cuju raznorazni ponavljajuci zvukovi.

(Recimo, fluorescentna rasvjeta, taj drek se takodjer cuje. Ne samo neispravne zarulje koje zavijaju na sav glas, vec posve ispravne.)

Nije ponekad lako biti u mojoj glavi. Iliti usima.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Ne treba mi elektricar, sve je ispravno. Treba mi samo neka normalna buka da se ne cuju raznorazni ponavljajuci zvukovi.

(Recimo, fluorescentna rasvjeta, taj drek se takodjer cuje. Ne samo neispravne zarulje koje zavijaju na sav glas, vec posve ispravne.)

Nije ponekad lako biti u mojoj glavi. Iliti usima.
    Fluorescentna rasvjeta ima transformatore i naravno da zuji, čak se stavljaju i prigušnice da se to smanji, ali kad govorimo o utičnicama - meni je to znak da nešto ipak nije ispravno. Nešto nije spojeno kako treba ili najvjerojatnije nije uzemljeno kako treba. https://www.prairielectric.com/blog/...tlets-buzzing/

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Fluorescentna rasvjeta ima transformatore i naravno da zuji, čak se stavljaju i prigušnice da se to smanji, ali kad govorimo o utičnicama - meni je to znak da nešto ipak nije ispravno. Nešto nije spojeno kako treba ili najvjerojatnije nije uzemljeno kako treba. https://www.prairielectric.com/blog/...tlets-buzzing/
    Sigurno je kako treba; nitko to ne cuje osim mene, ukljucujuci i cetu elektricara i drugih strucnjaka koji su postavljali sve i svasta u ovoj kuci prosle zime. Nitko nista nije cuo niti u prosloj kuci, a meni je smetalo sve i svasta.

Razlika je i u gradnji. Zidane, ciglene kuce ili one od kamenih blokova ne proizvode zvukove kao kuce gdje je sheetrock postavljem izmedju drvenih greda. Tu kod nas sve is svasta proizvodi zvukove koje prakticki nitko osim mene (i moje mame) ne cuje.

Jucer sam pobjegla iz sinove sobe preko nekoliko puta jer return vent proizvodi neki piskavi zvuk. On ne cuje, muz ne cuje, svekrva ne cuje, ocuh ne cuje, mama i ja cujemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •