Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Pa smisao kontenjera upravo i je, da se smece, kakvo god, iznosi kad je kome zgodno.
    Baš tako.

Čitam i ne vjerujem, naravno da nećemo stanove pretvorit u skladišta otpada.
    Ja nemam pojma ni kad se odnosikod nas taj otpad, nit me zanima.
    Sve je s druge strane zgrade.

Smeće iznosim kad mi se doma napune moji spremnici.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 17.10.2022. at 09:41

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Baš tako.

Čitam i ne vjerujem, naravno da nećemo stanove pretvorit u skladišta otpada.
    Ja nemam pojma ni kad se odnosikod nas taj otpad, nit me zanima.
    Sve je s druge strane zgrade.

Smeće iznosim kad mi se doma napune moji spremnici.

pa i ja čitam i ne vjerujem, da li vi znate da to smeće ne nestane kad ga iznesete iz kuće? Jako je zgodno reći ja o smeću ne mislim niti me zanima.

Da svo smeće koje bacate iz kućanstva bacate u svoj vrt, i da će tu ostati sljedećih 500 godina, biste li organizirali život da ga manje stvarate?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    pa i ja čitam i ne vjerujem, da li vi znate da to smeće ne nestane kad ga iznesete iz kuće? Jako je zgodno reći ja o smeću ne mislim niti me zanima.

Da svo smeće koje bacate iz kućanstva bacate u svoj vrt, i da će tu ostati sljedećih 500 godina, biste li organizirali život da ga manje stvarate?
    i iznose ga u svoj vrt. Nemamo drugi planet da se preselimo na njega kad ovaj zatrpamo do kraja....

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku

Slazem se. Mene bas uzasava kolicina plastike i (razne ambalaze opcenito) koju stvaramo , a kao jos kao obitelj i relativno pazimo . Nadam se da ce u buducnosti i prozvodaci biti motivirani da promjene nacine pakiranja ili prasiranja proizvoda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •