Mislim da je taj rok davno negdje definiran. Koliko se sjećam plaćaju se već ili samo što se to nije dogodilo - milijunski penali Europskoj uniji jer se nije smanjila količina otpada / povećalo recikliranje u odnosu na propise, ugovore, i kasni se sa svime ne znam koliko godina bla bla.
A nikad ništa nije savršeno… i ovo je ogromnaaaa promjena u navikama velikom broju stanovnika i meni su iz tih nekih psihološko-socioloških motiva potpuno jasne reakcije ljudi. Bit će teško, ali treba od nekud krenuti.
I to nesretno otključavanje mi ne bi išlo na živce da se drugi u zgradi ponude preuzeti dio odgovornosti pa da napravimo neki plan i raspored otključavanja. Računam prvo na par kazni koje se dijele svima na računu pa se možda onda pokaže interes.
Volontiram na tom mjestu, nisam u penziji, nisam budna od 5 ujutro i u ponoć, i predstavnik suvlasnika je to što riječ govori - predstavnik. Ne rob i Katica za sve da bi on jedini vodio računa o otključavanju smetlarnika. Ok, možda neki dobro plaćeni predstavnik koji je u penziji nema problem s tim, ja imam i to sam im rekla.