-
Ne znam, mi nemamo puno ostatka od mesa. Kad se kuha juha, skuha se veliki lonac. Dio se zamrzne za temeljac, dio pojedemo. Juhu ne jedemo svaki dan, odnosno da ako se računa da taj temeljac stavimo u čušpajz.
Ostatke ručkova često nosimo na posao za gablec.
Riba mi je problem, al nju jedemo 1x tjedno a sad kad sam napisala, mogla bih i ja njene ostatke drzat u frižideru... kupila sam vrećice od 20 l i.prevelike su nam, sljedeći put kupujem manje.
I inače, mi imamo puno manje smeća ljeti neg zimi jer uglavnom kupujemo na placu i mesnici. Nosim svoje posude vrećice.
Zimi, kad sam osudjena na dućan, nekako brže napunimo smeće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma