Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kod nas je bio kaos sa smećem ono pred ljeto ili početak, kad je cijeli grad bio zatrpan.
    Naravno da će čim odvezu spremnik biti pun.. Evo meni vreća plastike stoji na balkonu i čim isprazne bacit ću. Ima nas još koji skladištimo otpad doma.
    Ne može se plastika odvoziti svaka 2 tjedna sad nakon što su otpad počeli odvajati i oni koji nisu do sad.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je bio kaos sa smećem ono pred ljeto ili početak, kad je cijeli grad bio zatrpan.
    Naravno da će čim odvezu spremnik biti pun.. Evo meni vreća plastike stoji na balkonu i čim isprazne bacit ću. Ima nas još koji skladištimo otpad doma.
    Ne može se plastika odvoziti svaka 2 tjedna sad nakon što su otpad počeli odvajati i oni koji nisu do sad.
    S obzirom na razdvajanje otpada sad bi puno češće trebali odvoziti plastiku, minimalno 2x tjedno, a ne jednom u 2 tjedna.

Kod nas nisam vidjela vreće oko kontejnera. Zasad je sve ok i uredno osim što se u kontejnerima s miješanim nalaze svakakve vrste vrećica a manjim dijelom plave :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Bolje baci na dan kad se odvozi, ja tako radim.

edit: ali kužim totalno da ljudi bacaju kad su prazni kontejneri. Gadljivo je. Ja čim vidim da je onaj s papirom prazan bacam.
    Posljednje uređivanje od Mima : 11.10.2022. at 12:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •