Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
Totalno potpis na Mimu. Ja bih bila još radikalnija, ne bih ni stavila te kontejnere po gradu nigdje. Samo reciklažna dovrišta, pa brate vozite svi svoje.

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
Bubilo, za ovaj zadnji dio.. Krasno.. No ne živimo u Švicarskoj. O čemu pričamo. Mojoj samohranoj prijateljici kojoj dijete nije upisano u vrtić i podstanar je su rekli da da otkaz na poslu ili plati tetu čuvalicu. Stvarno misliš da bi to tako bilo uređeno i svi koji trebaju bi dobili odvoz otpada.
Problem je što u holdingu sjedi kudikamo više ljudi u uredima nego što uma djelatnika tj. operative. To nam je ostavština pokojnog nam gradonačelnika i ne može se riješiti preko noći, ali nešto se mora napraviti jer ćemo ovako biti zatrpani.
Inače, 2 puta mjesečno smo u reciklažnom. Smatram da smo vrlo odgovorni građani pa onda smatram i da imam pravo reći što ne valja.
X
Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
Mene ovo jako podsjeća na ukidanje jmbg-a prije nego je uveden oib. Kao ukidamo jmbg-ove, a svi sustavi trebaju jmbg. Ako se sjećate? Gdje god bi došli tražili su nas jmbg, a građani su govorili pa ukinut je. I dam danas u novoj banci ne možete otvoriti račun bez njega.
Tako mi se sad i ovo čini. Uvest ćemo plave vrećice! Super! I sad.. Uh hebate.. Gle.. Sad je više drugog otpada.. Hm... Tko bi se toga sjetilo!
al me nasmija al je baš tako nekako ispalo.