-
Nisi ispala babaroga. Samo komentiramo.
Do vrijednosti je, ničeg drugog.
Ja imam troje djece, ti jedno, zagađujem 3 puta više od tebe, bacam 3 puta više sandala/tenisica od tebe
.
Samo komentiramo različito gledanje na stvari. Meni 4-5 km u smjeru u kojem nikad ne idem nije nikakva prepreka. I ne pričam o ne znam kakvoj kutiji, to je nekad i najmanja vrećica… jednostavno skupim sve po stanu - kad se nakupi i ostavim tamo.
A kilometara bezveznih napravim milion i zagadim ionako… npr. 1 dan u tjednu oboje djece imaju trening u razmaku od 15 minuta, jedno 3 km od doma, drugo kilometar. I ne možemo ih odvesti i čekati… nego kružimo, odvezi jedno, vrati se po drugo, ostavi drugo, vrati se po prvo, odi po drugo… napravim 15 km jednu večer samo za 2 treninga. U tom kontekstu mi ići do reciklaznog nije ništa. Sinoć smo jedno dijete vozili 20 km na drugi kraj grada na rođendan. Besmisleno je u takvom životu pričati o ne znam kakvom ekološkom životu. Ali bez obzira na to, ne mogu baciti u miješano ništa što može u reciklažno pa ne mogu.
-
Dobre poante Jelena. I mi poprilicno malo koristimo auto/motor. Al dobro, nama je skoro sve (oba posla, skola, vrtic, trening, more), unutar 10, max 15 min pjeske. Samo je jedan trening na auto udaljenosti - a i to bismo radije da se prebaci negdi u kvart. Ionako je vise rekreativan.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma