Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nisi ispala babaroga. Samo komentiramo.
    Do vrijednosti je, ničeg drugog.

Ja imam troje djece, ti jedno, zagađujem 3 puta više od tebe, bacam 3 puta više sandala/tenisica od tebe .

Samo komentiramo različito gledanje na stvari. Meni 4-5 km u smjeru u kojem nikad ne idem nije nikakva prepreka. I ne pričam o ne znam kakvoj kutiji, to je nekad i najmanja vrećica… jednostavno skupim sve po stanu - kad se nakupi i ostavim tamo.

A kilometara bezveznih napravim milion i zagadim ionako… npr. 1 dan u tjednu oboje djece imaju trening u razmaku od 15 minuta, jedno 3 km od doma, drugo kilometar. I ne možemo ih odvesti i čekati… nego kružimo, odvezi jedno, vrati se po drugo, ostavi drugo, vrati se po prvo, odi po drugo… napravim 15 km jednu večer samo za 2 treninga. U tom kontekstu mi ići do reciklaznog nije ništa. Sinoć smo jedno dijete vozili 20 km na drugi kraj grada na rođendan. Besmisleno je u takvom životu pričati o ne znam kakvom ekološkom životu. Ali bez obzira na to, ne mogu baciti u miješano ništa što može u reciklažno pa ne mogu.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Dobre poante Jelena. I mi poprilicno malo koristimo auto/motor. Al dobro, nama je skoro sve (oba posla, skola, vrtic, trening, more), unutar 10, max 15 min pjeske. Samo je jedan trening na auto udaljenosti - a i to bismo radije da se prebaci negdi u kvart. Ionako je vise rekreativan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •