Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pa ne znam točno za sandale sa svjetlima, i moji imaju takve… znam da imaju kontejner za takvu “ostalo kategoriju” i kako sam ja to interpretira to iz tog kontejnera ne ide na brdo s ostalim što bacaš u miješani. Znam da sam jednom pitala za tenisice da l da to bacam u miješani, i on mi je tonom “ne ne nikako” dao do znanja da bolje ne .

Već sam toliko puta bila tamo i pričala s tim stricekima koji tamo rade, već me poznaju i pitaju “što imate danas” … dakle u početku hrpu toga nisam znala gdje ide i onda ispitujem njih što je što… pa ako oni tamo imaju 15-tak različitih točaka za ovo ili ono… pa mi sve objasne. I ako njihovo radno mjesto i njihov život ima smisla - ima i moj .

Npr. saznanje da razbijena šalica ide u šutu i to što sam ju tamo bacila me amnestira od zagađivanja autom .

Ako je sve s reciklažnim iluzija, i moj život je iluzija .

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Taman ponistis to sto si se do tamo dovezla autom :O sala. Super je da sve recikliras

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Taman ponistis to sto si se do tamo dovezla autom :O sala. Super je da sve recikliras
    A ne, meni je reciklažno blizu... a nemam blizu kontejnera za ništa, pa ni za staklo, pa ja to sve tamo vozim.
    I ne mislim da se sve to reciklira, dio se reciklira, dio koristi kao gorivo, dio sigurno završi na brdu s miješanim... ali u glavi mi je lakše kad odvezem tamo.

Peterlin - nije strašno, možda 1-2 šalice godišnje, nije to nešto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •