Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

U subotu sam pored kontejnera videla razbacane ženske krvave uloške. Mislim, fuj. Ovaj grad... to je bože sačuvaj.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    U subotu sam pored kontejnera videla razbacane ženske krvave uloške. Mislim, fuj. Ovaj grad... to je bože sačuvaj.
    zuta, nemam pojma odakle ulošci, ali ja stalno vidim vrane kako razbacuju oko kontejnera u kvartu. Ne usudim se potjerati ih. Stvarno su pametne.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    zuta, nemam pojma odakle ulošci, ali ja stalno vidim vrane kako razbacuju oko kontejnera u kvartu. Ne usudim se potjerati ih. Stvarno su pametne.
    Ni nemoj, znaju biti jako agresivne, navodno znaju zapamtit pa ponovno napasti istu osobu.

Mene je na bajku u blizini Knežije napala vrana jer sam bila u blizini gnijezda. Nisam vjerovala da me vrana grebe po tjemenu U uredu sam skužila da mi je raskrvarila kožu. Užas.
    Ne smije im biti dostupno smeće jer ga raznose. Fuj.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 24.01.2023. at 14:40

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti , ti mislis da ulosci ( pelene, bilo kakvo ostalo smece) carolijom nestane sa planeta nakon sto ga odnese kamion gradske cistoce?
    Rekla bih da ti ulosci stoje na nekom drugom mjestu jos stotinjak godina dok se plastika ne raspadne. To sto ih ti ne vidis ne znaci da ne postoje na nekoj hrpi u istom tom grad
    Posljednje uređivanje od sirius : 26.01.2023. at 16:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •