Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Neko je iskipo tri vreće dječje odjeće i one tunele mekane u koje se mala djeca zavlače pred kontejner. Vjrv je sve to još dobro. Ne shvaćam taj mentalni sklop da nisu mogli negdje ponudit poklonit nešto nego ovako pred kontejner ko da im se gadi dodir sa sirotinjom. Sad će u najboljem slučaju to Romi razbacati naokolo, ili će sve biti pobacano skupa s miješanim otpadom. Kupuj, bacaj, kupuj, bacaj.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Neko je iskipo tri vreće dječje odjeće i one tunele mekane u koje se mala djeca zavlače pred kontejner. Vjrv je sve to još dobro. Ne shvaćam taj mentalni sklop da nisu mogli negdje ponudit poklonit nešto nego ovako pred kontejner ko da im se gadi dodir sa sirotinjom. Sad će u najboljem slučaju to Romi razbacati naokolo, ili će sve biti pobacano skupa s miješanim otpadom. Kupuj, bacaj, kupuj, bacaj.
    Eh, kad su maknuli one sive kontejnere za otpadnu odjeću i obuću. Ni Caritas više neće staru odjeću https://www.czn.hr/vijesti/prihvat-i...odjece-i-obuce

Ja jučer bacila svoju staru podrapanu torbu od umjetne kože u komunalni otpad jer nisam znala kud bi s njom. Za takve stvari moram žrtvovati plavu Zg vrećicu, ufff...

Staru odjeću koja je za nositi dajem dalje ili bacam u komunalni otpad ako je za baciti (npr. poderane čarape ili gaće) jer mi se ne da par poderanih hulahupki nositi u reciklažno dvorište. Drugo je ako bacam staru posteljinu ili nešto veće, to ću se potruditi.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nisam niti ja čula za kazne, ali kod nas se baš popravila situacija, gotovo sve su vrećice plave.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •