Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
Maknuli su sive kontejnere s ceste, ali sad su u reciklažnim dvorištima neki slični. Prije su u reciklažnom stare cipele išle u otvoreni kontejner zvan “sve ostalo smeće koje se ne odvaja ni u reciklažnom”, a tekstil isto u otvoreni kontejner.
Sad možeš i tekstil i obuću ubaciti u taj sivi koji je zatvoren, samo staviti u zavezanoj vrećici.
Ne znam što se radi s tim, al pomislim da se možda nešto i iskoristi dalje.

Inače dječja odjeća može biti toliko jeftina, valjda 3x jeftinija od hrane da ja već godinama nemam kome “uvaliti” od svoje djece. Prije 10-12 godine mi smo stalno nanašale te vreće, danas ne poznajem više nikoga tko želi uzeti. Nekad nekome donesem doslovce malu vrećicu od dućana s najočuvanijom odjećom, uzmu par stvari, ostalo mi vrate. Ja sad sve samo nosim u reciklažno. Mislim da na svijetu ima više nošenog tekstila nego sirotinje koja ga treba .
Ja prosljedjujem i uvijek ima tko ce uzet. A i uzimam od drugih. Ovom srednjem valjda nikad nista ne kupim osim tenisica i tu i tamo neke fora majice (Dex Rock ili Minecraft). On doduse hlace sve pounistava totalno - pa najmladjem ipak moram kupovati.