Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

bubilo msm da si odlična, tak i ja, čak mi je palo na pamet da kad budu u određenoj dobi svima kupim iste uniseks majice, hlače, što već, po uzoru na mark z. za kojeg kažu da ima istu odjeću u ormaru i samo mijenja jer time skraćuje vrijeme premišljanja što obući

kaj su meni super oglasnici, sad sam uzela stvari za koje računam da bi išlo 2 eura komad, a ko novo, nemrem to nigde nać tak dobro. s jedne strane mi je super hiperkonzumerizam jer se nađe za ovakve poput mene kojima je posve svejedno jel novo s etiketom il nije

ali ponavljam, ima se gde bacit kompletno iznošeno u humanoj novoj od tog rade krpe, otirače.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    bubilo msm da si odlična, tak i ja, čak mi je palo na pamet da kad budu u određenoj dobi svima kupim iste uniseks majice, hlače, što već, po uzoru na mark z. za kojeg kažu da ima istu odjeću u ormaru i samo mijenja jer time skraćuje vrijeme premišljanja što obući

kaj su meni super oglasnici, sad sam uzela stvari za koje računam da bi išlo 2 eura komad, a ko novo, nemrem to nigde nać tak dobro. s jedne strane mi je super hiperkonzumerizam jer se nađe za ovakve poput mene kojima je posve svejedno jel novo s etiketom il nije

ali ponavljam, ima se gde bacit kompletno iznošeno u humanoj novoj od tog rade krpe, otirače.
    moji su u nekim godina nosili iste stvari, čak imali i istu frizuru, praktički slike iste, većinom je to bilo iz nekih rabljenih izvora
    imoji mogu nositi sve, nema muiško žensko

i onda poslastica nećak dobio dijete, plan je bio cura , a došo dečko

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •