-
Hvala Vrijeska, daj žutoj, imam bolje mogućnosti... uostalom primam samo trenirke, pamučne majice i tajice, ništa drugo mi ne treba
.
...
A zašto se svi vi uzrujavate oko tih trenirki, pa i to je skroz normalna odjeća... nekad muškarci nisu mogli uzaći iz kuće bez odijela i kravate, danas prosječan zaposlenik ureda može slobodno doći u hlačama bilo kojeg tipa i običnoj košulji ili majici na posao, ne mora biti ništa niti približno odjelu... ne baš u svakoj industriji/tipu poduzeća, ali u većini se može proći bez odijela. E pa kako su tim generacijama obične hlače i obična košulja postali zamjena za odjelo/kravatu, tako je novim generacijama trenirka zamjena za hlače bilo koje vrste. Moji ne da ne žele traperice, ništa slično, ni keper, ni samt, ni ljetne hlače... uopće ne dolazi u obzir da u dućanu bilo što što liči na hlače i probaju, to im je doslovce za vjenčanje i ništa drugo. Ide s razredom u muzej, pitam hoćeš one jedne jedine hlače koje imaš, dobijem "ti nisi normalna".
Pa eto... ako to njima nije više normalno, nije im normalno. Stalna na tom svijetu samo mnijena jest. Meni to nije ni nešto oko čega bi se borila.
Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 29.09.2023. at 11:53
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma