ma joj - uletiti ko furija, nisam bas s vrata vikala, ma nisam ni podigla glas niti rekla nista ruzno. jednostavno sam digla as na blagajnu, pokazala ostecenja s kakvima su mi je prodali i zahtjevala novce natrag. nisam se dala maknuti (vec je bilo i drugih ljudi u redu) dok ne rijese prvo mene. ostecenja su bila takva da su ih prodavacice morale vidjeti. u takvim primjerima me ne zanima niciji los dan jer je evidentno da su me htjeli prevariti. tolerancija mi pada na nulu kad vidim da me netko hoce preveslati.
drugi primjer - kupujem web kameru i donesem doma i ne radi. vratim se natrag i objasnim na blagajni da ne radi da mi vrate novac. zenska meni da odem na druga vrata u servis?!! e tu sam digla glas da jel ona to mene zaj.....! odmah je vratila novac. u tim situacijama cu itekako siznuti i nastavak komunikacije nece biti ugodan. ni za koga.
neki dan kupujem nesto na 50% popusta i na proizvodu pise popust, ali na blagajni je stara cijena. i kazu da mi ne mogu dati po ovoj nizoj cijeni. nije mi se dalo zezati i objasnjavati im zakon pa kazem da mi storniraju taj artikl jer su ga vec naplatili. zena meni da evo pricekam da odradi red kupaca pa ce onda. ja trudnica kojoj se trbuh i te kako vidi da cekam? i nju sam pitala jel me zaj... tocnije viknula da me i red cuje.
kad trazim kavu s hladnim mlijekom a redovno dobijem s toplim i bez case vode, to presutim. ne zato jer mi je zao konobara - ako radi taj posao trebao bi ga znati raditi. nije to sf. jednostavno sam izgubila volju ispravljati takve stvari.
ja cijenim sebe i svoj rad i novac koji zaradim. ne poklanjam ga nikome i borim se za svaku kunu.
s druge strane, ako sam necim zadovoljna preporucim svima. konobar u kvartu koji mi nosi kavu s hladnim mlijekom i casu vode dobije tringlt svaki put jer saslusa moju narudzbu do kraja.