Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: photoscape

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno photoscape

Prije nekoliko godina uređivala sam fotografije u photoscape-u,bile su namjenjene za poklon.Ispale su odlično,ali kad sam ih izradila kod fotografa,ispale su jadno,nejasne.I onda mi je teta tamo objasnila kako da im povećam kvalitetu,bla,bla...i to sam uradila(sjećam se da sam se stvarno trudila),i kad sam ih ponovo izradila ispale su super.Problem je što se ne sjećam ama baš ništa,ni šta mi je pokazivala,ni šta sam ja radila...Dobro,sjećam se da sam negdje mjenjala veličinu slika...
    Ako ima negdje neka dobra duša koja se razumije...Bila bih zahvalna...

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Ja s obzirom da slikam konje i bavim se recimo umjetnickom fotografijom.. ne volim kad su slike previse uredene tako da mi je taj photoscape odlican..

Neznam kako se smanjuje slika u njemu..ja si ju smanjim u paint programu uvijek (ctrl-w cini mi se) pa ju uredim tamo...s onim svim opcijama jos na kraju kad spremam slozim tam na 100% kvalitete i neznam na pamet kaj se jos nudi...

A imaj na umu da bi ustvari svaka slika koju nosis nekud na printanje trebala biti u original velicini jer ju oni tam onda rezu i smanjivaju.. a ako smanjuju vec smanjenu naravno da slika gubi na kvaliteti..

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Možda sam i ja to radila u paintu...Kao što rekoh-ne sjećam se.Ni gdje,ni šta sam radila...Znam samo kad su te slike isprintane,bile su dobre,bila sam zadovoljna.(Prve nisu bile nizašta.)
    I dalje mi je misterija šta da uradim?

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

ideš na editor (gornja traka alata) i onda u tome dolje imaš RESIZE... tam se da nešto mjenjat.. ja to ne koristim kad si sve slike prije smanjim.. probaj tu

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

jeste uspjeli otkriti kako zadržati dobru kvalitetu sllike? meni isto treba savjet!
    najgore mi je to kako ispadnu one koje slažem u njhove stranice, npr. 3 slike u jednu... :/

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

To i ja tražim.
    Znam ja smanjiti slike,ali na koliko?
    I gdje ih smanjiti?
    I da li ih uopće smanjiti,(meni se kao čini da sam povećavala)?
    Šta da uradim da izrađene slike izgledaju dobro?

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Ja smanjujem rezoluciju radi facebooka... web stranice koju uredujem.. i lakse mi je tak...i brze.. a bomr kad imate 100 slika na kupu za urediti hocete cim prike biti gotovi...ili ko proslo drzavno prvenstvo, 1800

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ali ja tražim način kako da ostanu u postojećoj rezoluciji bez da ih sam program "uništi" kad slažem više slika ujjednu :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •