bili smo neki dan na pregledu, bembo je navršil 2 mjeseca. na kilaži je dobio 1300. ja sam bila oduševljena!!!! tak sam bila sretna, da sam prvo pomislila na ove stranice.
nisam niti sanjala u trudnoći da bi mi dojenje tako dobro išlo, a sve to zahvaljujući rodinim stranicama, tekstovima i forumu. zbilja ste super!!!
sam sam to htjela podijeliti!!
veliko hvala!!
a sad pemo cikiti![]()

Odgovori s citatom
, i bebača počela dojiti tek negdje deseti dan (do tada hranjen na bočicu). Početak nam je bio prilično mukotrpan, nikako da se uhodamo. Početna nesigurnost, neupućenost, strah... podoji bez početka i kraja... ima li dovoljno mlijeka, možda je dijete gladno... pa onda krenuli grčevi... Podrške nigdje, komentara svagdje... Ja umorna, iscrpljena, započela s izdajanjem misleći da će mi tako biti lakše. Cijelo to vrijeme bočica je i dalje bila u igri, jer sam bila sigurna da nemam dovoljno mlijeka. I bila sam korak do toga da odustanem od dojenja, ali dva poziva na Rodin SOS telefon i mnoštvo sati provedenih u iščitavanju ovih stranica pomogli su mi da ustrajem i da se ne predam. Odlučila sam nastaviti s dojenjem i to je rezultiralo postepenim izbacivanjem bočice :D . Mali je bio nepuna tri mjeseca kad smo krenuli isključivo s dojenjem, i osjećam da je to bila moja najpametnija odluka.
i naravno nitko od sestara nije imao živaca da mi pomogne