Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: hvala rodama

traxi

Početno hvala rodama

bili smo neki dan na pregledu, bembo je navršil 2 mjeseca. na kilaži je dobio 1300. ja sam bila oduševljena!!!! tak sam bila sretna, da sam prvo pomislila na ove stranice.
    nisam niti sanjala u trudnoći da bi mi dojenje tako dobro išlo, a sve to zahvaljujući rodinim stranicama, tekstovima i forumu. zbilja ste super!!!
    sam sam to htjela podijeliti!!
    veliko hvala!!

a sad pemo cikiti

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

:D :D

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

:D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

bravo!

tak sam i ja nakon prve kontrole bila ponosna i jedna od prvih stvari na koje sam pomislila kad nas je pedijatrica pohvalila je bila roda.hr

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

upravo sam danas, gledajući moje sretno zlato kako mi se smije nakon podoja i ja pomislila isto; hvala rodi.hr... iskreno da si priznam mislim da nakon početnih rana, temperature 39, groznice, upale, soora (fakat sam sve probleme isprobala) bila bih odustala od dojenja da nije bilo rode. ziher. zato HVALA i od mene

traxi

Početno

da, kad se sjetim ragada po cicama...ali sam znala da bu prošlo i da bu na kraju sve bilo super, jer sam pročitala hrpu iskustava. da se nisam informirala, tko zna, možda bi i poslušala savjete da dodajem umjetno mlijeko. a dojenje je, nakon početnih poteškoća zbilja super, prekrasno. a i MM-u sexi
    pa kad ga pošpricam u prolazu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i moje cijelo znanje o dojenju dolazi s ovih stranica. ja apsolutno ništa nisam znala, a sad me više nijedan "dobronamjeran" savjet vezan uz dojenje ne može pokolebati..smajlić ponosan do neba

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

cure, zasluge idu i vama na ustrajnosti

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Beskrajno vam hvala drage rode

Sve sto znam dolazi s vasih stranica...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Beskrajno vam hvala drage rode

Sve sto znam dolazi s vasih stranica...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mislim da je hvala premala riječ za ove stranice. Da su rode postojale u vrijeme kad je moja mama dojila mene vjerojatno bi i mojih alergija bilo puno manje. Dojila me svega mjesec i pol dana, a onda su joj rekli da nema dovoljno mlijeka i naravno da je prešla na adaptirano mlijeko. U samom početku dojenja moje djevojčice bilo je toliko raznoraznih savjeta, čak i kritika, na to što sam ja odlučila dojiti. Moja mama je htjela da odem provjeriti kvalitetu mlijeka zbog toga što mi je dijete jedan cijeli dan plakalo ko ludo. To je bio samo težak početak, bolne i krvave bradavice (u bolnici nisu baš pokazale kako se to radi). Sada nam je super. Moja djevojčica ima tri i pol mjeseca i najslađa mi je kad se zadovoljno odvoji od bradavice i nasmije se punim ustima mlijeka.
    Zato je hvala, premala riječ za ove stranice. Da nije bilo roda i svih savjeta koje sam pročitala i upotrijebila u praksi, danas bi se moje dijete hranilo na bočicu i tko zna, kasnije, doživila moju nezahvalnu alergijsku sudbinu.
    Hvala,hvala,hvala.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo za vas koje ste se educirale i niste odustajale! :D

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Također VELIKO HVALA rodama!!! Iako nisam imala problema s ragadama i soorom, između 3 i 4,5 starosti često sam mislila da moj malac nema dovoljno mlijeka, jer je cijeli dan visio na cici. Da se nisam "naoružala" silnim informacijama o dojenju čitajući Rodine tekstove, a naročito iskustva mama dojilica na ovom forumu, sasvim sigurno bih odustala od dojenja.
    Sad sam tako sretna što sam ustrajala. Moj bebačp ima 5,5 mjeseci, napredan je i zadovoljan, a ja istinski uživam u dojenju. Nepojmljivo mi je da bi ga hranila na bocu. Dojenje je upravo čarobno! :D

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Da se i ja prodruzim zahvalama i pohvalama
    Puno korisnih savjeta sam nasla citajuci Rodine stranice i forum, od prvog dana trudnoce pa evo jos uvijek.
    Moja beba sada ima 4,5 mj i jos ju iskljucivo dojim, a ona jako dobro napreduje i obje uzivamo u tome. Mada nisam imala vecih problema i dojenje nam je od prvog dana islo dobro ipak, kad sam u jednom treniutku pomislila da mozda nemam dovoljno mlijeka, ovdje sam nasla savjete kako nastaviti dalje i uspjela. . . :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, zasluge idu i vama na ustrajnosti
    Bravo za vas koje ste se educirale i niste odustajale!

Upravo tako :D

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Evo i mene još jednom-HVALA! Rodin forum i MM bili su jedina prava podrška u "teškim" prvim danima sa ragadama,šeširičima,razbijanjima kvrgi i sl. E da, obavezno moram zahvaliti ANAMARIJI sa SOS telefona koja mi je u bolničkim danima pomogla. Hvala
    Lea sada ima 10 tjedana i dobila je 1510g. ia papa samo mamino mlijeko 8)

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

evo i moje veliko HVALA!!! Neža je vesela i sretna beba od 6 mjeseci i 4 dana.Ja mislim da je takva kakva je i zbog našeg odnosa do hranjenja a taj je takav kakav je iskljucivo zbog RODA!!!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I od mene jedno veliko hvala zato što i danas dojim, i zato što ste uvijek tu kad vas trebam !
    Ja sam jedna od onih koja se u trudnoći nije puno informirala o dojenju (ove stranice sam počela proučavati tek kasnije); mislila sam da je dojenje prirodna stvar koja ili ide ili ne ide, pa ako ide - dobro je, a ako ne ide - nema pomoći. I naravno, očekivala da će kod mene ići. Međutim, mlijeko nadošlo tek nekoliko dana nakon poroda, do tada ja već ''zaradila'' ragade pa sam morala čekati da još i to prođe , i bebača počela dojiti tek negdje deseti dan (do tada hranjen na bočicu). Početak nam je bio prilično mukotrpan, nikako da se uhodamo. Početna nesigurnost, neupućenost, strah... podoji bez početka i kraja... ima li dovoljno mlijeka, možda je dijete gladno... pa onda krenuli grčevi... Podrške nigdje, komentara svagdje... Ja umorna, iscrpljena, započela s izdajanjem misleći da će mi tako biti lakše. Cijelo to vrijeme bočica je i dalje bila u igri, jer sam bila sigurna da nemam dovoljno mlijeka. I bila sam korak do toga da odustanem od dojenja, ali dva poziva na Rodin SOS telefon i mnoštvo sati provedenih u iščitavanju ovih stranica pomogli su mi da ustrajem i da se ne predam. Odlučila sam nastaviti s dojenjem i to je rezultiralo postepenim izbacivanjem bočice :D . Mali je bio nepuna tri mjeseca kad smo krenuli isključivo s dojenjem, i osjećam da je to bila moja najpametnija odluka.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Bravo Freya!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno problemi pri dojenju i hvala

evo i ja da se pridružim. hvala rodama i hvala svim mamama koje ovdje razmijenjuju svoja iskustva, koja su nama pomogla da ustrajemo :D
    Prvih mjesec dana sam se morala izdajati, jer su ga u rodilištu navikli na bočicu, a ja kak sam bila sva razrezana nisam mogla nikako naći pravilan položaj i naravno nitko od sestara nije imao živaca da mi pomogne Kad se sjetim tih mjesec dana košmara, pokušaj privoliti malog na prsa a on se otima i dere, pa daj mu bočicu s izdojenim mlijekom, pa trči izdojiti drugu turu nakon dojenja, nonstop :shock:
    Moram samo pohvaliti mog MM-a koji me u početku malo čudno gledao kad je vidio da nakon svega trkam da sjednem za kompić i pogledam roda.hr, ali valjda je shvatio da mi kako savjetodavno tako i emotivno jako trebao, samo je šutio. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •