Nisam znala kakav da stavim naslov ...

Porod je bio prije 6mj. i nešto sitno. Krvarenje je nakon poroda bilo normalno. Trajalo je oko 6 tj.
Nakon toga bila sam na pregledu i sve je bilo OK, međutim nakon 10 dana počelo je neko manje krvarenje pa sam nazvala doktoricu da čujem što je sada to i rekla je da je to normalno i ako se nastavi da joj se javim. Krvarenje je prestalo, ali se nakon 14 dana pojavilo u tragovim. Ustvari, više je to izgledalo kao sukrvica i trajalo je 2-3 dana. Onda opet ništa 14 dana pa opet tako.
Bilo je mjesec dana mir, a onda se opet počelo dešavati da svakih 14 dana bude malo sukrvice koja se sada zna razvuči i po tjedan dana.

Danas sam opet zvala doktoricu i dogovorila pregled, ali mi je napomenula da po ovome što joj pričam izgleda da su mi se hormoni poremetili i da ću trebati oralno uzimati kontracepcijske pilule da se sve ustabili.
Vidjet ću na pregledu točno o čemu se radi, ali što ako ću stvarno trebati uzimati hormonsku terapiju? ZNAM da hormoni prelaze u mlijeko , a mi dojimo 100 na sat ( dohrana je počela, ali jako polaaaako ).
Doktorica mi je rekla da više šteti to što mi se dešava nego hormoni koje ću uzimati...totalno sam
:?
Inače, doktorica mi je odlična sve se možeš s njom dogovoriti. Dosada me nije iznevjerila...

stavila sam ovo pod općenito o dojenju jer mislim da ipak ima više veze s dojenjem ...