Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: polipi u nosu kod malog djeteta?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno polipi u nosu kod malog djeteta?

Već sam puno puta pisala o našem problemu sa mandulama, čestim upalama uha, anginama.... primjećujem da mali ima pri korjenu nosa u jednoj nosnici izraslinu koja mu tu nosnicu dosta začepljuje i na nju doslovno pišti a ne diše... ne vjerujem da bi se treća mandula tako vidjela golim okom, ovo izgleda kao izraslina u boji sluznice...ja sam isprepadana i već mi na pamet svašta pada, ne mogu spavati od muke... on ima 28 mjeseci ... da li je uopće moguće da tako mala djeca imaju polipe i da li se oni operiraju?

u utorak smo naručeni privat kod dr Marna u Sabolu ...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

jel imaš kakvih novosti, ovo i mene nažalost zanima.
    Danas sam skužila da moja trogodišnjakinja ima pun nos nekakvih izraslina u boji kože, jedino ova dolje pri izlazu crvena jer ju je puno dirala i raskrvarila valjda.
    Idemo poslije doktoru odmah sam ga zvala.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj klarah prvotno napisa Vidi poruku
    jel imaš kakvih novosti, ovo i mene nažalost zanima.
    Danas sam skužila da moja trogodišnjakinja ima pun nos nekakvih izraslina u boji kože, jedino ova dolje pri izlazu crvena jer ju je puno dirala i raskrvarila valjda.
    Idemo poslije doktoru odmah sam ga zvala.
    imam. Bili smo na pregledu i to nisu nikakvi polipi vec otecena sluznica na mjestima, zbog ucestalog smrkavog nosica i usisavanja i ciscenja. Doktor mu je to cvaknuo sa skaricama i to je unutra puno sluzi zapravo, zbusio mu je taj baloncic i nije bilo ni kapi krvi, mali mi sada lakse dise.... Odite doktoru, javite sta su vam rekli.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Kod nas se radilo na naguranom wc papiru. Nemreš vjerovat. Hvala Bogu da nije ništa, užasno sam se nasekirala.
    Raskrvarila je jer je pokušavala valjda to izvadit, a nagurala je par malih smotuljaka koji su fakat al fakat izgledali kao izrasline u boji kože jer su se natopile unutra i sljepile.
    Naš ped nam je otvorio ord zvali smo ga, iako je radio ujutro. Ja sam skoro prije toga otišla na orl na hitnu.
    Šta da ti kažem.
    Hvala Bogu da nije ništa. Svašta sam si bila zabrijala.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

isuse Bože !"!! :O stvarno od klinaca možemo svašta očekivat ))

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •