Izgleda da se stvari u Karlovcu malo pomalo krecu naprijed i pretvaraju se u vrlo humanu ustanovu za radjanje.
Prije pola godine pokrenuo se projekt za kadu za porod, ali sve je nekako stalo i vise se nista ne govori o tome, ali se svejedno nadam da se ideja nije ugasila.
No, zahvaljujuci Hrvatima iz Australije, karlovacko rodiliste dobilo je novi moderni stol za porode (u veljaci ove godine). Stol izgleda svemirski i ruzicaste je boje. U Karlovcu su samo cetri boxa i kako sada stvari stoje, izgleda da ce sva cetri boxa dobiti nove stolove.
Tri put hura za Karlovac!
Ja malo kasnim s ovom vijesti jer nikako ne stignem sjetiti se svega.
Jos da sestre na neonatologiji poprave svoj odnos (neke, ne sve) prema mamama i da se promijene plocice u kupioni i da se prestane pusiti u zahodima, ovo rodiliste bi bilo za 10.

Odgovori s citatom
, ali mi to nije ni važno jer mogla sam isto tako i ne pristati na drugo mišljenje.
), a zatim dolje u obilazak odjela. No, stanje je ovakvo: novih stolova ima dva (onih rozih), no to je stvarno dovoljno s obzirom koliko je mizeran broj rodilja u Karlovcu, rijetko kad su oba stola zauzeta... Stolovi se mogu podići i spustiti, naslon se može isto tako podignuti u sjedeći položaj, već kako rodilji odgovara. Kaže voditeljica tečaja da oni kod poroda najčešće "po inerciji" ostavljaju stol u vodoravnom položaju, tako da žena mora tražiti da joj ga podignu (što i nije tako dobro budući da ih većina i ne zna da to mogu tražiti). Što se tiče samog odjela, stvarno je uredan i čist, vidi se da se tome pridaje puno pažnje. Imaju čak i lopticu za hopsanje, koja se isto tako mora tražiti :/ Jako mi je bitno i to što tvrde da nemaju nikakvih problema sa puštanjem tatica sa mamama, tako da cijelo vrijeme MM može biti sa mnom.
) pa nisam vidla ovo za kavu, sorry. Ako si ti u ovoj grupi koja je u utorak bila na Švarči sigurno smo se srele na tečaju! Ajde dogovorit ćemo se za kavu slijedeći puta!