-
Hm, mene ginić još nije slao na nikakve pretrage, osim krvne grupe. Moram ga pitati šta čeka. Zašto si odabrala stolček, a ne kadu? Ja se dvoumim, ali voljela bih nešto od toga.[/quote]
Za stolček te ni ne mora slati, samo dođi s trudničkom, ultrazvučnom i svime što imaš. Ja sam ziheraš pa ću se zaletiti do Ri na jedan pregled kod ginića, tek toliko da se vidimo i da im pokažem sve nalaze. Iako mi je sestra rekla da ne moram dolaziti ranije, nego da se pojavim oko termina.
Za stolček sam se odlučila zbog anatomske logike stvari. Pusti silu težu da ti pomogne. Zamisli da moraš napraviti "veliku nuždu" ležeći... hm. Kada mi nije nešto privlačna jer se navodno smežuraš unutra nakon nekog vremena, pa se i voda zaprlja, a ako ne rodiš u nekom roku (ne sjećam se koliko je to vremena) onda te izvuku iz kade itd. Ne znam da li ju onda očiste pa te vrate, to mi je sve izmaglilo, ali nazovi ri rodilište i pitaj ih, vjerujem da će ti objasniti proceduru. Za kadu ti svakako trebaju te dodatne pretrage. HIV, WAR, bris na klamidiju i ne znam da li još nešto. Ali to će ti isto sve tamo reći. Uglavnom, informiraj se o tome kako to teče na porodu s bilo kojim rekvizitom, pa što ti se učini najprivlačnije, odi na to. Ipak ćeš ti rađati pa je bitno da ti bude ugodno. A na kraju se uvijek možeš predomisliti na licu mjesta. To nije problem (provjereno kod dr. koja je radila na porodima u Ri).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma