I ja sam u istoj situaciji, ali imamo prijatelja u RI kod kojeg možemo biti. Ako se ništa ne desi prije roka, mislim krenuti tjedan dana prije termina. Ako me zgrabi prije, ne znam šta ću. I mene je frka od pucanja vodenjaka u autu jer znam da bez vode bebi prijeti gušenje od umatanja pupčane vrpce oko vrata. Termin mi je 19.06. a to znači za vrijeme turističke sezone - vrućine, gužve na cestama, tunelima...Mislim da je rizično krenuti u zadnji čas. Možda najam stana i nije loša ideja, ali da bi nešto našla na daljinu trebaš imati puno sreće. Možda bi riječke Rode mogle kako pomoći? Recimo da uzmu jedan stan u najam, opreme ga loptama, strunjačama i ostalim rekvizitima, a onda bi žene mogle doći, platiti neku cifru i ostati koliko treba. Možda se nekome svidi ova ideja. Moglo bi se možda sakupiti i nešto love za udrugu, rodilište i sl. Ili imam prebujnu maštu?mstark prvotno napisa

Odgovori s citatom
?
...
(doktor mi kaže: "ne žalostite se mama, nisam vas puno rezao, samo 2-3 puntića!"). Sve u svemu sam pozitivac, pa sam sve doživjela u najboljem svjetlu (da se izrazim tako). Drugi porod, 2006. je ipak, puuuno drukčiji, jer je bio na čarobnom stolčiću i u suradnji s dragom primaljom S. (koja mi je bila i na prvom porodu! hvala joj!). Cijela ekipa je bila ok i stažisti su bili vrlo pažljivi! Moj mali princ je vrlo brzo "stigao" u moje naručje. Suprug i ja smo bili zajedno u oba puta i to su nam jako, jako lijepi trenuci koje pamtimo s puuuno emocija
a i panika me hvata da ne prenesem...
ma sve će bit ok!