Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: Prijelaz u vise razrede

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i kod nas je boravak do 2.
    i ja sam plakala
    i isli smo na gradski ured s peticijom za boravak u 3.
    nismo nis napravili
    i ispalo je sasvim ok, moja se preporodila bez boravka
    puno vise vremena
    jedino sto smo prestankom boravka otišli u smjene

sto se tiče teme, to i nas ceka na jesen, pa se javim s iskustvima za pola godine
    mene je malo strah, učiteljica nam je bila predobra i nama (papali SMO )
    to nece biti olakšanje
    i meni ne bi bilo zao da je princip kao kod vas, da se vec biraju programi i da ih malo izmjesaju

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

moja se preporodila kad sam je u 2.r.izvadila iz boravka (preporod vjerojatno ovisi i o popodnevnoj uciteljici), jako joj se sviđao osjećaj samostalnosti. Kontrolu zadaca morala sam ionako obavljati i dok je bila u boravku. Jedina mana neboravka bila je potreba kuhanja navecer ili rano ujutro, i to samo jela kkoja se mogu podgrijati.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    moja se preporodila kad sam je u 2.r.izvadila iz boravka (preporod vjerojatno ovisi i o popodnevnoj uciteljici), jako joj se sviđao osjećaj samostalnosti. Kontrolu zadaca morala sam ionako obavljati i dok je bila u boravku. Jedina mana neboravka bila je potreba kuhanja navecer ili rano ujutro, i to samo jela kkoja se mogu podgrijati.
    Oooo, zvuči poznato.... ali preživjeli smo i isplati se to. Moji veliki dečki trenutno uživaju u samostalnom kuhanju priloga (tjestenina, njoki, krumpir) i izradi salata. Korak prema samostalnosti! Uostalom, to je i ovaj topic. Nekako mi se čini da djeca to puno prirodnije prihvaćaju i preuzimaju nego mi - roditelji.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Jedina mana neboravka bila je potreba kuhanja navecer ili rano ujutro, i to samo jela kkoja se mogu podgrijati.
    Ovo i mene čeka sljedeće godine. A. ne prelazi u više razrede, nego u 4., ali više nema boravka i morat će biti u smjenama, a ručka za učenike koji ne idu u boravak u školi - nema. Na žalost.
    Inače, ja sam mu nudila još u 3. razredu da ga ispišem iz boravka, ali nije htio jer se u boravku družio s dečkima (gotovo svi su išli u boravak). Sad vidim da je već druga situacija i da zapravo jedva čeka da malo bude sam doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •