Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: Prijelaz u vise razrede

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

tweety, u mom slučaju - ništa se nije promijenilo. i dalje nije učio, osim što je pisao zadaće i cca pol sata dan prije testa, a i dalje je dobijao petice. a meni se osobno čini, da je peti razred u biti jako lagan. recimo matematika je više manje sve ponavljanje.
    šesti mi se čini dosta zahtjevniji.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    tweety, u mom slučaju - ništa se nije promijenilo. i dalje nije učio, osim što je pisao zadaće i cca pol sata dan prije testa, a i dalje je dobijao petice. a meni se osobno čini, da je peti razred u biti jako lagan. recimo matematika je više manje sve ponavljanje.
    šesti mi se čini dosta zahtjevniji.
    To je i moj dojam. Vjerojatno je to baš tako i osmišljeno, da se djecu ne pretovari odmah u petom razredu, ali onda kreće šesti - zahtjevnije gradivo iz matematike, hrvatskog, stranih jezika... pa onda u sedmom kemija, fizika, biologija... i tako dalje, sve postepeno. Ništa strašno, obveze rastu zajedno s mogućnostima djece. Ali treba dobiti poneku trojku da se osvijesti da ipak treba malo više učiti. Ovisno o kojem je predmetu riječ, nekome se ta spoznaja "moram učiti ako želim rezultate" dogodi u petom, nekome u sedmom, a nekome tek na drugoj godini studija, he he he...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •