-
čini se da je naša situacija dosta slična, ali mi smo prjelaz odradili prošle godine. U peti smo krenuli u drugu školu, na drugi kraj grada. Kombinirali smo školski bus i vlastiti prjevoz, ali javni još nismo pokušali. Možda pokušamo sljedeće godine. Baš me zanima kako će vama to proći. Potpuno novi prijatelji plus dobili gomilu novih predmeta, uz redovne, odabrao je dosta izbornih i dodatnih grupa i vannastavnih aktivnosti tako da mu je raspored pretrpan. Bio je mali zamor oko polugodišta, prilagodba nije bila sasvim lagana, ali sad je ponosan na sebe i jako je zadovoljan što je promjenio školu. Baš smo danas praznili ladice i ormariće i pola udžbenika i teka je htio zadržati jer su mu super
to mi je dobar znak da ne uči samo za prosjek. Dakle totalno se osamostalio,ja sam ga samo na početku godine malo pdsjećala na obaveze, ali od kad se bebica rodila moram priznati skoro niš-Tako da iako smo se bojali stresa i nove situacije, više svega, kao i curama gore, nama je sad bolje nego 1-4 rz u područnoj školi. A što se tiče gubljenja opreme, zaboravljanja šestara, tenisica i to nismo niš napredovali, ni ormarić ne pomaže, to će valjda biti tako do faksa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma